У Луцьку відкрили новий спортивний клуб*

У Луцьку відкрили новий спортивний клуб*
У Луцьку на вулиці Рівненській, 127 відкрили спортивний клуб «Plaza» площею 550 квадратних метрів, де кожен охочий зможе підібрати індивідуальну програму. Ціни у новому закладі – одні з найнижчих у місті.

Відкриття нового залу відбулося 13 листопада.

Клуб відкрив спортсмен Василь Петрищак за сприяння депутат міської рад Петра Нестерука.

Петрощук розповів, що вже близько 18-ти років займається спортом, є кандидатом у майстри спорту із пауерлітингу. Тож хлопець вже давно мріяв про відкриття спортивного клубу.

«Я завжди мріяв про великий зал. Це лише початок, я сподіваюся, що ми зможемо рости… Сподіваюся, що людям у нас сподобається, я буду намагатися розвивати спорт та давати людям доступний спорт», - розповів Петрищак. Він планує особисто працювати тренером, але не надавати персональних послуг. Тобто тренер консультуватиме новачків, аби допомогти їм освоїтися в залі.

За словами Петрощука, зал допоміг відкрити Петро Нестерук, із яким спортсмен дружить із дитинства.

«Десята частина від коштів, виручених за продаж абонементів, буде спрямована на благодійність. Кошти ми спрямуємо на фонд «ДІЗАР»», - розповів Петро Нестерук. Він нагадав, що благодійники підтримують незахищені верстви населення - неповносправних чи малозабезпечених дітей та людей, які потрапили у складні життєві обставини. Окрім того, у залі передбачать знижки для учасників АТО.

Над відкриттям спортзалу працювали майже рік. Тут є тренажерна зала, фітнес-зала, кардіо-зала, професійний боксерський ринг. Окрім того, у клубі можна займатися танцями та іншими видами спорту.

Тренуватимуть любителів спорту справжні професіонали. До прикладу, тренером тут працюватиме паралімпієць Вадим Гречко, який є чемпіоном світу із триборства.

«Безлімітний» абонемент у «Plaza» вартує 260 гривень на місяць, абонемент до 16-ої години – 220 гривень. У день відкриття охочі мали змогу купити абонемент із 50% знижкою.

Відтак, під час відкриття, для Луцької спілки ветеранів АТО подарували 10 безкоштовних абонементів. Окрім того, під час урочистостей закладу кожен охочий міг купити квітку, зроблену руками неповносправних дітей. Виручені кошти спрямують на їх потреби.

Підготували й приємний сюрприз для тих, хто не має змоги займатися спортом через дітей. У спортзалі обладнали дитячу кімнату, де у час, поки батьки займаються спортом, за дітьми доглядатиме професійна няня. За словами керівника клубу, для дітей буде гарним прикладом те, що батьки підтримують добру фізичну форму.

На відкриття спортзалу завітало чимало відомих лучан. Зокрема, перший заступник міського голови Тарас Яковлев відзначив, що у Луцьку не кожного дня відкривають зали такого рівня. За його словами, він дуже радий, що у місті є люди, які готові виводити заняття спортом на новий рівень. Яковлев наголосив на важливості «соціально відповідального бізнесу» -мовляв, приємно, що підтримали й бійців АТО.

«Бажаю, щоб зал зустрічав відвідувачів із усмішкою та з усмішкою Їх проводжав», - зазначив заступник мера.

Після урочистої частини усі взялися оглядати залу. На гостей чекали спортивні майстер-класи, а також показові виступи із греко-римської боротьби, боксу та танцю тверк.

«Це один з центрів здоров’я. Піклуватися про здоров’я не лише модно, а й необхідно», - зазначив начальник управління з питань фізичної культури та спорту Луцькради Юрій Волинець. Тож завдяки меценатам та бізнесу вдається перетворити напівпідвальні приміщення перетворити у чудові спортивні зали. Окрім того, подібні заклади пропагують здоровий спосіб життя. А це, за словами Волинця, гарний спосіб забрати дітей із вулиць та долучити до корисного дозвілля.

Член виконавчого комітету Луцькради Роман Романюк також завітав на відкриття залу на запрошення друзів. Романюк лише у спорті бачить розвиток молоді.

«Я прихильник того, щоб спортзал підтримував організм в тонусі та хорошому стані», - каже депутат. Тож він вітає відкриття подібних закладів у місті. І хоч у зал обранцю громади вдається ходити нечасто, новий спортивний клуб вразив його великою кількістю тренажерів.

«Сподіваюся, що у лучан таки буде бажання та час відвідувати зокрема і цей спортзал», - додав Романюк.

«Про зал я дізнався із реклами, і прийшов подивитися, що тут пропонують», - розповів лучанин Ігор Подригуля. За його словами, він відвідує інший спортзал, бо раніше поблизу дому такої можливості не було. Та роздивившись тут, розповідає, що як мінімум планує записати доньку. Його дочка Анастасія додала, що зараз із найкращою подругою саме шукає спортзал.

«Ми вирішили сюди прийти та подивитися, що пропонують. Перші емоції – вражаючі», - зазначила дівчина.

Відтак, сьогодні за абонементами у зал вишикувалася черга. У перший день роботи гості «на ура» купували безлімітні абонементи на місяць.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
адресса?
Відповісти
А чого Петрощук? Прізвище Василя - Петрищак.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку відкрили новий спортивний клуб*
14 листопад, 2016, 08:15