Танці та сльози щастя: «Ляпіс-98» зіграв «живий рок» для лучан

Танці та сльози щастя: «Ляпіс-98» зіграв «живий рок» для лучан
У Луцьку Сергій Михалок та проект «Ляпіс - 98» зіграв для сотень прихильників гурту хіти з раннього періоду творчості. Концерт супроводжували шалені танці гостей та сльози після завершення концерту.

Виступ відбувся 13 листопада у «Адреналін Сіті».

Колишній фронтмен гурту «Ляпис Трубецкой», а нині соліст колективу BRUTTO Сергій Міхалок після оголошення про створення проекту «Ляпис-98» обіцяв порадувати прихильників старими хітами. Тож ще до початку концерту перед входом у залу вишикувалася чимала черга прихильників ранньої творчості «ляпісів». Серед поціновувачів творчості гурту можна було зустріти чоловіків і жінок віком від 16 років і до далеко за 50. Усі з нетерпінням чекали на вихід кумирів на сцену.

І хоч білоруські «радикальні шансоньє» розпочали виступ дещо пізніше анонсованого часу, це лише підігріло любителів музики «трубецкого». Вони декілька разів викликали гурт на сцену гучними оплесками.




Коли Михалок та команда нарешті з’явилися на сцені, зал вибухнув оваціями. Свій запальний виступ музиканти розпочали із хіта «Ау» із другого студійного альбому гурту «Ты кинула», який був випущений у 1998 році. Згодом прозвучали й інші композиції з цього альбому - «Ти кинула», «В платье белом», «Метелица».




Далі «ляпіси» взялися за виконання «новіших» хітів. Чи не найгучнішими оплесками слухачі зустріли гімн любові та молодості – пісню «Когда яблони цветут». Шаленіли гості вечора й під «Африку», «Манифест», «Капитал», «Котик», «Сочи», «Я тебя не скоро позабуду», «Огоньки», «Танцуй». Просто «порвав» зал неформальний гімн Євромайдану «Воины света» та кавер на «майже народну», за словами самого Михалка, пісню Михайла Боярського «Зеленоглазое такси».





Чимало глядачів не могли встояти під запальні ритми композиції, тож позаду натовпу розпочалися шалені танці.

Михалок традиційно «приправляв» частину композицій своїми віршами. Окрім того, представив публіці тих, хто взяв участь у проекті. Це - Денис Шуров (барабани), Денис Стурченко (бас), Іван Галушко (тромбон), Владислав Сенкевич (труба) і Павло Третяк (гітара).

Наприкінці концерту Михалок подякував лучанам, які відвідали виступ.




«Для нас було справжнім щастям організувати нинішню зустріч. Дякуємо вам!», - сказав артист. Аби поставити «жирну» крапку, музиканти знову зіграли композицію «Ау».

Проте слухачі ніяк не хотіли прощатися із гуртом, тому довго і гучно кликали музикантів «на біс». Зрештою, «ляпіси» зіграли «Шута» та символічно закінчили піснею «Все, ребята, харе».



Прихильники проводжали гурт зі сцени гучними оплесками. Дехто виходив із концертної зали зі сльозами на очах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Концерт — крутий. Організація — гавно. В залі холодно, з даху капала вода, в "буфеті" продавали тільки пиво і горілку, навіть кави не було. Куча п'яних пасажирів. Жесть.
Відповісти
В житті більше не піду на концерт в "адреналін", нелюдські умови...до кінця не були, настрій після півторагодинного чекання був ,м"яко кажучи, не драйвовий..А так чекали концерту! Організаторам - величезний мінус
Відповісти
так концерт норма але цей адреналін це просто жах !
Яма вигрібна з кращими умовами ніж у них !
Відповісти
Чудовий концерт!Відчув себе в дитинстві, в школі, на дискотеці в залі!не знаю чи так було задумано!
Холод - ну да, холод!Але й і квитки були не по 600 -і 700 гривень!
я купив за 150 грн!в першу фан зону!копійки!Порада виправляйте помилки і давайте ще!але робіть одну зону!
Відповісти
Міхалок зе бест!
Хотів все життя попасти і прийшов за сотку!
холодно дуже!робіть щось з ним!
Окремо дякую за бар!це круто!привозьте ддт!
Відповісти
Мдаааа....
Ну хочеться вірити,що це збіг фатальних помилок!
Ну Ляпіси все виправили!
Я танцювала,як дурна!
І до речі в порті теж діско вийшло гавняне!
Відповісти
Останні новини
Танці та сльози щастя: «Ляпіс-98» зіграв «живий рок» для лучан
14 листопад, 2016, 13:25