«Собор» підтримав на виборах Віталія Федосюка*

«Собор» підтримав на виборах Віталія Федосюка*
Волинська обласна організація політичної партії Українська платформа «Собор» заявила, що підтримує на виборах у Луцьку кандидата в народні депутати Віталія Федосюка.

Про це йдеться у відповідному зверненні до лучан цієї партійної організації, підписаному головою ВООППУП «Собор» Геннадієм Кожевніковим.

У Зверненні йдеться:

«Шановні Лучани! Сьогодні, як ніколи, ми, незалежно від політичних переконань, постали перед вирішальним вибором майбутнього для себе,своїх дітей та України в цілому.

Наше древнє місто Луцьк(виборчий округ №22), яке завжди обирало в парламент патріотичних кандидатів,отримало від об`єднаної опозиції « невідомо» з чиєї волі кандидата, який не користується широкою підтримкою лучан, хоча ще в травні цього року називались кандидатури які дійсно мали перевагу над іншими претендентами.

Всі патріотично налаштовані виборці здивовані таким вибором зверху, і закликають зробити рішучі кроки аби виправити ситуацію і приділити максимум зусиль, щоб не дати можливості представникам сьогоднішньої влади отримати від Луцька свого депутата.

На думку багатьох мешканців представник саме патріотичних сил зможе зробити виклик всім антиукраїнським силам і достойно представляти наше місто в наступному парламенті.

І на наше глибоке переконання це є ВІКТОР ФЕДОСЮК - від часів здобуття Незалежності України до теперішніх виборів він проявив себе з найкращих сторін в усіх сферах свого життя.

Ще не пізно виправити ситуацію і звернутись до кожного знайомого і незнайомого з проханням прийти на виборчі дільниці в день голосування та віддати свій голос за майбутнє для всіх нас, а не за русифікацію, безробіття, стабільність для ненажерливих олігархів, безгрошів’я, бідність, хамство, беззаконня і рабство на власній землі.

Проголосуймо за Віктора Федосюка та за справжні патріотичні українські сили!

З нами правда, з нами Божа Сила! Слава Україні!
Від Проводу ВООППУП «Собор» Геннадій Кожевніков»

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
жосткій слоган
Відповісти
Геннадій Геннадійович, не сумнівайтеся, лучани поважають Віталія Євгеновича і готові його підтримати на виборах.
За "Собор"!
За Федосюка!
Слава Україні!
Відповісти
Останні новини
«Собор» підтримав на виборах Віталія Федосюка*
08 жовтень, 2012, 14:38