У Луцьку пообіцяли гроші на квартири для родин загиблих бійців

У Луцьку пообіцяли гроші на квартири для родин загиблих бійців
Завдяки виділенню 8,2 мільйона гривень на компенсацію придбання житла для родин загиблих бійців та людей із інвалідністю І і ІІ групи, що отримали її на війні, зможуть забезпечити 10 квартир.

Про це розповів перший заступник міського голови Тарас Яковлев під час засідання виконкому міської ради у середу, 16 листопада.

Нагадаємо, за словами начальника департаменту фінансів Лілії Єлової, йдеться про 8,2 мільйона для Луцька. Загалом же для області передбачено 19,9 мільйона гривень на компенсації.

Директор департаменту соціальної політики міськради Тетяна Книш розповіла, що нині у Луцьку на квартирному обліку 9 сімей загиблих бійців, 1 людина із інвалідністю І групи та 6 - ІІ групи. В першу чергу компенсації за житло даватимуть родинам загиблих.

Згідно із нормативами Кабміну для Луцька передбачена вартість квадратного метра на рівні 12 845 гривень. Щоб отримати їх, потрібно написати заяву та відкрити рахунок в Ощадбанку. Рішення про виділення коштів буде приймати спеціальна комісія, в яку зокрема увійшли 3 депутати Луцької міської ради, які мають статус учасника бойових дій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку пообіцяли гроші на квартири для родин загиблих бійців
16 листопад, 2016, 09:22