На Волині в поліцію повертаються «одіозні кадри»

На Волині в поліцію повертаються «одіозні кадри»
На Волині на роботу в поліцію повертаються старі кадри. Натомість у постійній поліцейській комісії кажуть, що все відбувається за законом.

Про це повідомляє Аріна Крапка на шпальтах Громадського радіо.

Журналістка Ольга Валянік пройшла не всі етапи атестування і на співбесіду в постійну поліцейську комісію, яка приймає остаточне рішення щодо роботи в поліції, не потрапила. За словами Ольги, набір в поліцію відбувається з порушеннями.

А коли вона побачила у списку тих людей, яких запросили на співбесіду, деяких одіозних осіб, то дуже здивувалась.

Голова постійної поліцейської комісії Олександр Тиводар стверджує, що комісія працює згідно із законом. Мовляв, комісія «не може працювати непрозоро».

Водночас, саме він ініціював на одному із засідань питання про заборону бути присутніми журналістам. А щодо одіозних осіб, то переконує: списки кандидатів формує відділ кадрового забезпечення, тому відповідати за це комісія не повинна.

Цікаво, що т.в.о. начальника цього відділу Сергій Бурмеха теж подає свою кандидатуру в поліцію на посаду дільничного офіцера. Раніше він займався кадрами на Одещині. На Волинь перевели в післяатестаційний період. Водночас згодом стало відомо і про його непевну репутацію.

«Ви знаєте, можна написати все, що завгодно і про кого завгодно», — заявив Сергій Бурмеха.

Тим часом один із членів постійної поліцейської комісії Сергій Рижков, розповів, що відбір в поліцію і справді відбувається непрозоро. І зазначив, що дуже дивно, чому Сергій Бурмеха ще з двома своїми підлеглими вирішили подати свої кандидатури на дільничних офіцерів в Луцьку.

«Вони всі разом втрьох працювали в одному управлінні Одещини. Це по-перше. По-друге, ну так як Бурмеха був начальником кадрів Одеси, то він начальника кадрів тут», - каже Рижков.

Із цього приводу з Києва приїхали перевіряльники, однак про результати поки що невідомо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все вертається до старої схеми. Яка розкручена роками. Скільки грошей втратила міліція за 2 роки . Але по маленьку все повертається назад під назвою поліція .....
Відповісти
"Одіозні" - це професіонали.Повернуться буде толк, а викинуть буде бардак. Цю сіру масу що набрали треба комусь вчити.
Відповісти
Мусово старі кадри, проверені люди не забувати.
Відповісти
Мені цікаво чому Аріна Крапка у своїх "одіозних" статтях жодним чином не висвітлює позитивну роботу оперативних працівників або слідчих, одні з яких затримують, зокрема, квартирних злодіїв у м. Луцьку, а інші роблять все щоб довести їх винуватість та направити до суду. Натомість, де можливо отримати хоча б якусь інформацію, яку можна викрутити навіть не в дві, а три сторони, - вона присутня.
Відповісти
Останні новини
На Волині в поліцію повертаються «одіозні кадри»
17 листопад, 2016, 13:32