На світлинах показали сучасний Ковель

На світлинах показали сучасний Ковель
У ковельському культурно-просвітницькому центрі діє фотовиставка «Ковель, яким ми його бачимо».

Про це повідомили у Ковельській міськраді.

Їі представляє креативна група «Art Famili», створена рік тому. В ній об’єднались молоді фотографи, дизайнери, ілюстратори – Олексій Тарасюк, Катерина Чехова, Денис Михалевич, Дарія Зотова.

Один із митців Олексій Тарасюк розповів: «Взагалі ідея виставки - наша спільна: а давайте сьогодні щось зробимо, а давайте щось покажемо, але потім ми зрозуміли, що це досить серйозно і виставка повинна мати сенс, певне спрямування, об’єднуватись темою. Всі ці роботи – це наша душа, наші почуття».

Роботи - неординарні, вони спонукають до філософських роздумів, додають настрою, оптимізму, гордості за місто і молодь, яка зуміла його показати так стильно.

«Думаю, напевно всіх цікавить, чому ми вибрали саме таку тему, адже про Ковель було багато виставок, багато ми бачили фото, але для нас - це особлива тема, тому що саме це місто нас об’єднало», - говорить одна з авторів Катерина Чехова.

На фото можна зустріти і нову набережну, вулиці Ковеля, його духовні святині, цікаві будівлі, перетнутись з його мешканцями. Перед нами постає місто у різні пори доби та року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.