«Отримав «нокдаун» від Надії Савченко, - волинський депутат

«Отримав «нокдаун» від Надії Савченко, - волинський депутат
Депутат Волинської обласної ради Михайло Імберовський каже, що його вразила заява нардепа Надії Савченко щодо присутності ЗМІ в Раді.

Про це він написав у Facebook.

"Щойно отримав "нокдаун" від Надії Савченко, яка під час свого інтерв'ю для каналу 112 заявила, що журналістів у кулуарах Парламенту не повинно бути, а лише після 18:00 вони повинні збиратися на третьому поверсі Ради і всі депутати, які хочуть попіаритись повинні йти туди", - розповів депутат.

"Ми що повертаємось у часи навіть не Янкуковича, а Сталіна? Українці, що не мають права знати чим живе Парламент? А може абревіатуру БЮТ треба читати як "БЮТЬ"?" - додав Імберовський.

"І саме представники цієї партії є основною ударною силою у війні Кремля проти України, саме тим "пальним", яке дозволяє розкручуватись "ШАТУНУ" - операції по дестабілізації України зсередини? P.S. До речі, за повідомленнями ЗМІ, прізвище лідерки фігурує в зведеннях силовиків, які тримають на контролі цей маховик!" -написав обранець громади.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кадр ти попав в яблучко,так тримати!!!!
Відповісти
Люди, що ви верзете у коментарях. Соромно, що ви такі тупі. Чоловік написав, щоб ви подумали. Принаймні заклик видалити журналістів це дивно.
Відповісти
Несприймайте Савченко всерйоз.Вона там випадкова людина і веде свою політику окремо від Юльки.Піарщиця вона конкретна,їсти не давай.
Відповісти
краще - видалити всіх депутатів в Україні. В глибоку яму в глухому лісі! Користь з цього яка?Да може хоть красти стане нікому!
Відповісти
Останні новини
«Отримав «нокдаун» від Надії Савченко, - волинський депутат
18 листопад, 2016, 00:32