Луцький активіст виграв суд у «білого дому»

Луцький активіст виграв суд у «білого дому»
Громадський активіст Михайло Шелеп виграв суд у Волинської облдержадміністрації.

Про це він написав у Facebook.

Нагадаємо, він оскаржував рішення ОДА не відкривати імена осіб, які отримали пенсії за особливі заслуги мають бути відкриті!

"17 листопада суддя Волинського окружного адміністративного суду Андрусенко О.О. прийняв постанову, якою ПОВНІСТЮ задовольнив мій адмінпозов. Суд визнав протиправною відмову Волинської ОДА у наданні інформації на мої публічні запити, надіслані ще у травні, в частині повних текстів розпоряджень голови ОДА "Про встановлення пенсій за особливі заслуги перед Україною". Також суд зобовязав Волинську ОДА надати мені достовірну, точну та повну інформацію на мої публічні запити", - повідомив Шелеп.

"А цікавило мене те, кому саме встановив пенсії за особливі заслуги перед Україною Володимир Гунчик, як голова ОДА. Звісно, в ОДА є ще можливість для оскарження постанови в апеляційному порядку і лише після цього постанова набере законної сили. Але читаючи мотиваційну частину постанови суду я схиляюсь до думки, що нічого у чиновників не вийде", - додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І що заслужений юрист ода Потапенко не зміг відвоювати Гунчика))) ахахахах це просто п...ц і що тепер буде
Відповісти
будь яка інформація крім комерційної та таємної якщо в ній іде мова про державні кошти має бути надана і це без варіантів..тому навіть клоун Потапенко тут безсилий..
Відповісти
Клас тепер розмір пенсій кожного судді по прізвищу імені по батьковіможна буде знати застосовуючи цю постанову.Підклала свиню суддя своїм колегам
Відповісти