Росія видала волинського злочинця

Росія видала волинського злочинця
Волинянин який втік до Росії, щоб уникнути відповідальності за злочини, які скоїв понад два роки тому відповідатиме перед судом.

Прокуратура скеровала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо 26-річного мешканця села Тарасове Луцького району, - інформує прес-служба прокуратури Волинської області.

Раніше уже судимий молодик обвинувачується у вчиненні вимагання, незаконного позбавленні волі, незаконного заволодіння транспортним засобом та відкритого викрадення чужого майна Усі ці злочини він скоїв за попередньою змовою ще із п'ятьма молодиками, троє з яких так само уже були раніше судимі.

Дізнавшись про наявність у 20-річного мешканця Ківерцівського району новенького автомобіля "Опель" та значних коштів на платіжній картці, зловмисники у ніч на 6 серпня 2014 року вислідкували його у розважальному комплексі «101 км», що в селі Піддубці Луцького району, виманили за територію комплексу, змусили сісти у свій автомобіль та вивезли у безлюдне місце.Там молодики били й залякували свою жертву, вимагаючи передати їм гроші та автомобіль.

Авто заляканий хлопець їм передав, картка ж була ним втрачена й потребувала відновлення. Для цього в банку була необхідна його особиста присутність. Відтак зловмисники не мали наміру відпускати потерпілого до моменту зняття грошей й тримали його в своєму авто аж до ранку. У подальшому, ще кілька днів, необхідних для відновлення платіжної картки, жертву утримували під вартою у різних готельних номерах та квартирах у Луцьку.

Лише 12 серпня 2014 року, дізнавшись у банку про відсутність коштів на картці, зловмисники відпустили хлопця додому. Автомобіль же його продали, забравши з нього магнітолу, колонки й сабвуфер.

П’ятьох зловмисників правоохоронці затримали. Наразі усі вони уже засуджені за вчинення цих злочинів до різних мір покарання.

26-річний же мешканець Тарасового втік до Росії й наприкінці 2015 року був затриманий правоохоронними органами Російської Федерації у місті Лісосибірську Красноярського краю.

8 листопада 2016 року його доставили у Луцьке СІЗО й скоро він постане перед судом, який і обере йому міру покарання.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Росія видала волинського злочинця
18 листопад, 2016, 15:23