У Нововолинську затримали крадіїв на шахті

У Нововолинську затримали крадіїв на шахті
Спроба зловмисників скоїти крадіжку в шахті №1 закінчилася невдало – їх затримали на «гарячому».

19 листопада близько 23:00, перебуваючи на робочій зміні на державному підприємстві Шахта №1 «Нововолинська», працівниками служби охорони шахти, при обході території, а саме проходячи повз приміщення технічного комплексу почули, що звідти доноситься дивний звук, гуркіт, – пише Нововолинський інформаційний портал.

При більш детальному огляді приміщення, дверей і вікон виявили, що в дотичному приміщенні конвеєрної стрічки знизу вибили дірку, через яку сторонні особи і проникли в це приміщення.

А також з самого приміщення лунали голоси сторонніх осіб.

Після прибуття наряду поліції разом з правоохоронцями затримали чотирьох осіб які вже на той час повністю демонтували та намагалися викрасти кольорові метали (мідь) з металоуловлювача магнітного, який знаходиться в одному з приміщень технічного комплексу шахти в кількості близько 500 кг.

Виявилось, що ці особи працюють на шахті №1, а також варто зазначити, що з ними разом перебував та контролював процес викрадення їх прямий начальник дільниці Мигас А. І., який агресивно сприйняв появу поліції та охорони, робив спротив правоохоронцям перебуваючи, як здалося у нетверезому стані бо від нього явно несло алкоголем. Слід зазначити, що ці підозрювані особи планували заздалегідь вчинення злочину, бо мали при собі, як знаряддя злому так і знаряддя вчинення злочину.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Нововолинську затримали крадіїв на шахті
21 листопад, 2016, 03:12