Міліція оприлюднила фото вбивці з супермаркету.ФОТО

Міліція оприлюднила фото вбивці з супермаркету.ФОТО
Міліція оприлюднила дві нові фотографії підозрюваного у вбивстві охоронців ТЦ "Караван" Ярослава Мазурка.

Про це повідомляє ТСН.

На обох фото на Мазурку кепка. На одній з фотографій підозрюваний у жорстокому вбивстві трьох людей знятий на борту прогулянкового теплохода в Києві, на столику перед ним стоять пляшки з пивом.

Нагадаємо, напередодні виявилося, що кримська міліція оприлюднила орієнтування на Мазурка випадково. Орієнтування містило його біографію, паспортні дані і київську адресу, і не призначалася для оприлюднення.

Викладені раніше фото Мазурка досліджували блогери. Вони порівняли їх з кадрами відеозапису з ТЦ "Караван". Користувач спільноти livejournal.com wetally провів власне дослідження і довів разючу подібність між Мазурком і людиною, що влаштувала бійню в "Каравані".

Тим часом близькі загиблих охоронців уважно стежать за ходом пошуків вбивці і розповідають, що не хочуть засуджувати підозрюваного Ярослава Мазурка.

Сусіди Мазурка в Києві категорично заперечують, що він є тим самим чоловіком, якого вся країна побачила на відео з камер спостереження. У той же час стрільця з "Каравану" впізнали жителі його рідного міста Кам'янка-Бузька.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.