П’яні волиняни влаштували авторалі біля кордону

П’яні волиняни влаштували авторалі біля кордону
Прикордонники відділу «Рівне» затримали мешканців села Гуща Любомльського району, які влаштували перегони поблизу кордону.

Пригода трапилася вчора, 21 листопада, близько 19 години, ‒ повідомляють у прес-службі Держприкордонслужби України.

Від одного з прикордонних патрулів надійшла інформація про рух двох транспортних засобів поблизу державного кордону. Невдовзі група реагування затримала трьох жителів села Гуща, які на автомобілях Volkswagen Т4 та Volkswagen Sharan заїхали за контрольно-слідову смугу.

Заборонених речей та можливих предметів контрабанди в автомобілях прикордонники не виявили, а от порушники були напідпитку. З пояснень самих затриманих стало відомо, що після застілля вони побилися об заклад – хто зможе проїхати повз прикордонні наряди та не буде поміченим.

Така «перевірка» закінчилася для гультяїв притягненням до адміністративної відповідальності за порушення прикордонного режиму. На одного з правопорушників до того ж складено протокол за злісну непокору законній вимозі прикордонного наряду, оскільки він відмовився надати документи, що посвідчують особу на автомобіль.

А викликані на місце затримання представники Національної поліції склали на водіїв протоколи за керування транспортними засобами в нетверезому стані. Міру покарання нічних «екстремалів» визначить суд.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.