«Лісову пісню» та волинський ліцей «потрусять»

«Лісову пісню» та волинський ліцей «потрусять»
Санаторій «Лісова пісня» та Нововолинський ліцей-інтернат перевірить робоча група з питань використання майна комунальної власності, аби виявити можливі факти порушень із боку керівництва закладів.

Відповідне рішення прийняли 22 литопада під час засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією.

Під час засідання голова комісії Анатолій Вітів розповів, що надійшло звернення від УМВС щодо відчуження санаторієм земельної ділянки. Окрім цього, є вимоги багатьох людей щодо перевірки діяльності санаторію. Він нагадав про заяву журналістки «Громадського Волинь» Оксани Петрук щодо перевірки діяльності закладу. Проте журналістка зазначила, що здивована розглядом питання на комісії, адже ще у серпні вона відправляла звернення на ім’я голови обласної ради Ігоря Палиці, проте тоді отримала відписку за підписом його заступника.

За її словами, питання «не ворушилося», поки вона не почала звертатися особисто до депутатів. Натомість Вітів запевнив, що до комісії звернення потрапило лише декілька днів тому, додатково отримали й звернення від МВС, тож, однозначно варто перевірити діяльність комунального закладу.

Натомість деякі депутати висловили сумніви, чи компетентна створена робоча група. За словами Вітіва, туди увійшли представники фінансового, бюджетного та юридичних відділів, тож, вони зможуть проаналізувати результати діяльності підприємства.

Депутат Костянтин Зінкевич нагадав, що в санаторії працювала тимчасова комісія із депутатів облради. Щодо Нововолинського ліцею-інтернату, то тує зауваги через конфлікт директора Юрія Лазаренка із бухгалтером Наталією Гергель. На попередньому засідання жінка стверджувала, що її звільнили незаконно. Суд це підтвердив, тож училище мало сплатити їй понад 29 тисяч за вимушений прогул. Однак директор заявляє, що подав до вищого спеціалізованого суду, і його рішення ще немає. Тож, заявляти про порушення та називати їх фактом – перетягування на себе функцій суду.

Зрештою, за словами Лазаренка, він і сам не проти перевірки, аби все розставити на свої місця. Він також передав комісії документи, аби депутати змогли краще розібратися в ситуації.

Зрештою, члени комісії проголосували за те, аби робоча група перевірила ліцей-інтернат та за участі депутатів із тимчасової комісії провела перевірку діяльності санаторію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Лісову пісню» та волинський ліцей «потрусять»
22 листопад, 2016, 14:30