У Луцьку просять «виселити» квітникарів зі скверу

У Луцьку просять «виселити» квітникарів зі скверу
Квітковий риночок, який розташувався поблизу дитячої поліклініки у Луцьку, просять перенести.

Про це йдеться в петиції, опублікованій на сайті Єдиної системи петицій.

«І ми звертаємося до Вас,наша владо,інші мешканці нашого мальовничого міста,які проти торгівлі в сквері, що в центрі міста біля дитячої поліклініки. Як вам відомо, мешканці будинків проти і неодноразово зверталися до вас зі скаргами, у святкові дні такі як 8 березня,Валентина, через ті ящики, які виставляють квітникарі на тротуар, неможливо не тещо мамам з візочком, просто пішоходу пройти», ‒ пише Людмила Попова.

«Взагалі вважаємо недоречним вислуховувати претензії людей,котрі навіть не платять податків, не маючи відповідних документів незаконно здійснюють продаж квітів.(оформленні лише 6 із 20). Ви пропонували 4 варіанти,куди їх перенести, усе не влаштовує торгашів,вони були попередженні,що тут торгують тимчасово!!!!» ‒ продовжує автор петиції.

«Про той бруд і сморід,який через них повинні терпіти інші мешканці міста ,про це було написано не раз місцевими виданнями,навіть із фото. Тому просимо Вас звільнити цей сквер, бо центр міста, а це не прикраса і для туристів. P.S.Так як оформлені лише 6 підприємців,відповідно місця і потрібно менше для торгівлі,що прискорить вирішення цього конфлікту», ‒ йдеться в документі.

Підтримати петицію можна за посиланням http://e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/667.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давно пора
Відповісти
Ця, стаття, написана, цілеспрямовано перемістити квіточників, в нове приміщення біля цуму, з страшо- високою ціною, за оренду.Влада- гнила.
Відповісти
Стаття заказна щоб розкрутити петицію. А на цей ласий кусок землі хтось вже око положив
Відповісти
А чому за петицію квітникарів не згадали?
https://e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/634
Було б справедливо всі сторони піарити.
Відповісти
А я за цей базар. Тут і ціни нормальні і поторгуватись можна, купую тільки в них. А за сморід - це брехня і образа для нас, покупців, які там купують. Видно в автора неправильне сприйняття запахів, напевно і квіти це для нього зло.
Відповісти
Тут смороду більще від автомобілів і складу сільпо, квітникарі тут ні до чого, а те що хтось запримітив цю землю це факт.
Відповісти
навєрно цій тьотці шо пише на 8-ме березня квіти не подарили от і обідилась. Та подарять цього разу, не переживайте. А як ні то самі купіть і кажіть шо подарили))))
Відповісти
То де нам, простим людям, квіти купити? Ви бачили які ціни в магазинах. Ні, краще нехай буде базар. Як в цій петиції проголосувати "проти"?
Відповісти
Живу на Омелянику. Мені що ??? пертись на ювілейку??? То поки я назд приіду то букет здохне.
Відповісти
Я чув що соседі воду мутять проти них. Навєрно місця мало!!!
Відповісти
Та пересікався я з цими жильцями. Привіз дочку в дитячу поліклініку то ті придуркі взяли мені колеса в машині поспускали того, що не там авто поставив. Потім прилетів якийсь придур і почав кричати, руками махати, на якусь вивіску "Ахтунг" тикати. Думав до стінки поставлять і розстріляють. Требуло ментів визвати, щоб той неадекват мені колеса накачав. Дурдом. Я такого ще не бачив. Це ШОК!!!
Відповісти
Я просто бачив їхній сходняк. Коли жильці, цвєточнікі,ТБ, куча народу було. Там тьотка, щось виступала. То вона походу сама главна з дома біля палаток. Років 40, на циганку похожа, всєгда з собакою по центру гуляє. Така видно шо матьора. Навєрно на зоні була)))))))
Відповісти
Останні новини
У Луцьку просять «виселити» квітникарів зі скверу
22 листопад, 2016, 15:16