У Луцьку особливі діти готуються до фестивалю

У Луцьку особливі діти готуються до фестивалю
У Луцьку діти з синдромом Дауна готуються до фестивалю «Особлива дитина – особливий талант».

Громадська організація «Батьки дітей із синдромом Дауна» вже неодноразово брала участь у різних конкурсах для особливих дітей. ГО працює понад десять років, – йдеться в сюжеті Громадського. Волинь.

«За цей час ми виросли з маленької організації, в яку приходило декілька батьків, до величезної громадської організації, в якій зараз є понад 70 людей. Організація працює в різних напрямках. Ми проводимо розвиваючі заняття для діток, фізкультурно-спортивні заняття, а також у нас є музична та арт-терапія. Працюємо ми завдяки роботі наших волонтерів», – розповіла керівник організації Олена Мельник.

«До дітей із синдромом Дауна потрібен особливий підхід, адже вони – неабиякі індивідуалісти. Важко їх згрупувати та зробити дитячий колектив. То в нас колектив, можна сказати, вже склався. Вони дуже раді один одного бачити, вони сумують один за одним і їх поєднує одна загальна справа, вони – творчий колектив. І це не просто заняття музикою чи логоритмікою. Ми обмінюємося позитивною енергією, яка створює гарний настрій на цілий тиждень», – зазначила волонтер організації Вікторія Колодяжна.

«Кожна дитина по-своєму неповторна. Ось Наталка в нас гарно декламує вірші. Є діти, які дуже пластичні і дуже гарно відчувають музику. Вони можуть рухом передати настрій музики, ритм та вихор емоцій, який виникає при прослуховуванні музики», – розказує про досягнення дітей пані Вікторія.

Нагадаємо, у Луцьку 4 грудня о 14 годині в Палаці культури відбудеться другий фестиваль талановитих дітей з особливими потребами «Особлива дитина – особливий талант».



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку особливі діти готуються до фестивалю
25 листопад, 2016, 16:44