Сільський голова на Волині прозвітував за рік роботи

Сільський голова на Волині прозвітував за рік роботи
Герой Майдану Олександр Гуч відзвітував за рік своє роботи на посаді Дернівського сільського голови.

Публічний звіт перед громадою відбувся 25 листопада, - пише газета Волинь-нова.

До Дернівської сільської ради входить 5 сіл: власне Дерно, Котів, Ставок, Мощаниця, Путилівка

Варто зауважити, що така форма публічного звітування є новою не лише для Дерно, а й для інших сіл.

Отож, коли торік у листопаді Олександр Гуч щойно зайняв посаду, сталося стихійне лихо – смерч позривав дахи та причілки в житлових будинках, школі та котельні, дитсадку. Тоді за допомогою небайдужих людей, районної адміністрації та підприємців вдалося за два тижні ліквідувати повністю наслідки стихії.

Серед інших напрацювань – облагородження зупинки в селі Мощаниця, забезпечення літніх людей дровами на їх прохання, закупівля для шкіл м'ячів, колонок та іншого потрібного обладнання. Школи, магазини, амбулаторія, пошта, сільська рада забезпечені контейнерами для збору батарейок на утилізацію. По селі Дерно встановлено 5 контейнерів для збору роздільного сміття (пластик, скло).

Проведені ремонти трьох вулиць в селі Дерно. На це з місцевого бюджету було виділено 30 000 гривень, а з обласного –100 тисяч.
Також було залучено допомогу від фондів: постільна білизна, медичні комплекти одягу, дитячих іграшок, меблів, ліжок для інвалідів з пультами керування та одягом для малозабезпечених.

По селі Ставок облаштовані та здані в експлуатацію дві зупинки, нині проводиться вуличне освітлення по вул. Рівненська.

Завершені роботи з підведенням води та облаштуванням каналізації в адміністративному приміщенні та Дернівській лікарській амбулаторії, також підведена вода в дитсадочку у Котові.

Тепер проводиться благоустрій населених пунктів сільської ради, впорядковується територія кладовищ. Виділено 7000 грн. на придбання сітки для огорожі кладовища в Дерно. Закуплено 2 мотокоси для обкошення кладовища, стадіону в Дерно. Виділяються кошти і на розвиток спорту. Наразі команда села Дерно зайняла 4 місце в чемпіонаті району з футболу, а також виграла кубок Ореста Горохоля в селі Озеро.

Планується закупити посадкові павільйони на автозупинки, освітити вулиці, докупити сміттєвих контейнерів та забезпечити безперебійний вивіз сміття. Ремонтуватимуть дороги у селі Котів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Сільський голова на Волині прозвітував за рік роботи
25 листопад, 2016, 22:45