Лучанина обурило хамство у Волинській обласній лікарні

Лучанина обурило хамство у Волинській обласній лікарні
Хамство у спілкуванні працівників приймальні Волинської обласної лікарні з відвідувачами закладу обурило мешканця Луцька.

Про це йдеться в дописі користувача Максима Гаранта в спільноті Наш Луцьк у Facebook.

Зокрема причиною непорозуміння між персоналом лікарні та чоловіком стала відсутність смітників, куди б він міг викинути бахіли.

«Така картина спостерігається біля обласної лікарні... одразу за її забором. Сині мішечки – це бахіли... Декілька днів тому, провідуючи знайому в даному медичному закладі, на вході купив ті ж синенькі бахіли. Вийшовши, знаючи що скоро повернусь знову – склав їх собі у карманчик, та помандрував собі», – коментує користувач опубліковані фото.

«Наступний мій візит відбувся за декілька годин: на «посту» сиділа вже інша «тьотя», яка з коса глянула на те, що я дістав з кишені бахіли та вдів. Вийшовши згодом, я поцікавився - де ж можна викинути використані бахіли (біля «тьоті"смітника не знайшов, на вулиці, біля дверей приймального також смітник відсутній). Дана особа, сказала що смітник біл КПП... ОК, але пішовши туди - крім клумб нічого так і не знайшов. Вернувшись, я перепитав: «де ж на вашій території є смітник???» На що почув дуже цікаву відповідь: «то шукайте собі... і, взагалі, ви не в мене купували ці бахіли – то чого до мене питання де їх викинути?!!! Ми, наприклад, відсилаємо людей на зупинку – там є смітник!» – пише чоловік.






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А я на цьому тижні зутріла хамство в Луцькому ЗАГСі.Там не мае ручок для пиання для відвідувачів.По хамські мені відповіли що ручки купляють працівники за свої кошти і я не в Приватбанк прийшла щоб мене тут ручка чекала.Хамство.На що дивиться керівцтво - питання?
Відповісти
НЕПРАВДА, БІЛЯ РОЗДЯГАЛЬНІ СТОЇТЬ ЯЩИК ДЛЯ ВИКОРИСТАНИХ БАХИЛ...
Відповісти
Ну яке це хамство-так,мила розмова.Хамство почнеться,коли ви пройдете всі етапи в ОКЛ.Фінансову складову не чіпаєм,щоби лишній раз не дратувати і так зденервованих українців.Європа-опа.
Відповісти
тра з собою забрати в разі дощу можна на лоба насунути.
Відповісти
чоловік ще не зіткнувся з процесом лікування пацієнтів! При собі треба носити друкарський верстат на гроши!
Відповісти
Ой, яка проблема!Гірше те,коли десятками тисяч викачують гроші і не знаєш чи звідти твоя близька людина чи ти сам вийдеш звідти своїми ногами.
Відповісти
Це син Порошенка розкидує бахіли. Того так погано і живемо ((
Відповісти
То українці. Прості і набожні.
Відповісти
До тих пор, пока у нас будут такие отношения к хамству, как в комментариях, мы будем жить в том дерьме, потому что по- другому не можем.Нам надо, что бы нас мордой по асфальту в ЗАГСе, и в больнице, и в супермаркете, и в банке и НИКОКОГО ЧЕЛОВЕЧЕСКОГО ДОСТОИНТВА.Повесили говолу и молчим в тряпочку, потому что там ЧИНОВНИК-БОЛЬШОЙ ЧЕЛОВЕК А Я КАКАШКА..
Відповісти
Все підтверджую
Відповісти
Путіна
Відповісти
Максим ты как девка соплявая на шол проблему чтобы со всеми поделится ты не мужик
Відповісти
ці бахіли взагалі не обласної лікарні. а з полового, що поряд: це звідти, зазвичай, йдуть по тій вуличці!
Відповісти
Там ситуація взагалі з томографом нонсенс. Приходжу туди і кажу треба зробити томографію, але за це заплатить стрпхова, дайте розрахунковий рахунок, а вони в нас немає такого, а кошти фіксуються як благодійні внески. За дві області 1500 грн - нормальна благодійнісь. Памятаю як цей прилад подарували лікарні, і мав би бути безкоштовним для людей, але одне бидло вирішило на цьому заробити. Ск..няки.
Відповісти
Останні новини
Лучанина обурило хамство у Волинській обласній лікарні
27 листопад, 2016, 17:04