У Луцьку представлять програму розвитку підприємництва*

У Луцьку представлять програму розвитку підприємництва*
В Луцьку 1 грудня відбудеться наймасштабніша підприємницька подія року – перший регіональний форум "Україна - країна підприємців". Бізнес-захід відбудеться в "Адреналін Сіті" (м.Луцьк, вул.Карбишева, 1).

Організатором першого регіонального бізнес- форуму “Україна - країна підприємців” є ПриватБанк, який об’єднає понад 200 підприємців і тих, хто тільки мріє про власну справу. У програмі форуму передбачені дискусії бізнесу та представників регіональної влади, надихаючі історії успіху українських підприємців та нові інвестиційні можливості для розвитку малого бізнесу регіону.

«Головне завдання форуму – привернути увагу всіх жителів міста до того, що сьогодні підприємництво є найбільш реальним засобом забезпечити власну сім’ю, – говорить керівник напрямку «Малий і Середній бізнес» ПриватБанку Олександр Ніколенко. – Зі свого боку ми готові допомогти почати або розвинути малий бізнес порадами, консультаціями, пропозиціями та інноваційними сервісами й програмами фінансування, що будуть доступні для майбутніх підприємців».

Саме на форумі для малого бізнесу можна буде дізнатися про нові можливості підтримки малого бізнесу місцевою владою за рахунок компенсації частини відсотків за банківськими кредитами з місцевих бюджетів. Крім того, учасники форуму отримають з перших рук корисні інструменти для спрощення операційної діяльності, індивідуальні консультації від фахівців з реєстрації підприємств, бухгалтерського обліку, податкової звітності, юридичного супроводу діяльності, франчайзингу, еквайрингу.

Перший регіональний бізнес-форум “Україна - країна підприємців” відкриється 1 грудня в "Адреналін Сіті" ( м.Луцьк, вул.Карбишева, 1). Форум стартує о 10:00. Участь у форумі безплатна. Реєстрація – на kub.pb.ua/forums.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
фінансової допомоги можливо вистачить на оплату послуг всіх допомогаючих. для оплати решти треба буде взяти кредит в прівєтіку
Відповісти
Останні новини
У Луцьку представлять програму розвитку підприємництва*
29 листопад, 2016, 09:40