Юніори «Волині» розійшлася миром з «Чорноморцем»

Юніори «Волині» розійшлася миром з «Чорноморцем»
У матчі 12-го туру чемпіонату України U-19 юніори луцької «Волині» грали на виїзді проти одеського «Чорноморця».

Про це повідомляє прес-служба ФК Волинь.

І знову, як і в домашньому матчі, заробили у грі із одеситами тільки одне очко. Цього разу підопічні Олега Федюкова зіграли у «суху» нічию 0:0.

Хоча лучанам було до снаги привезти три повноцінних пункти, адже вони не використали вдосталь гольових нагод. Особливо вдався гостям перший тайм. У ньому «Волинь» добре контролювала м’яча і мусила б вирішувати долю гри. Активною була центральна вісь команди, яку склали Луценко, Коблюк та Хомченко. Саме двоє останніх і мали найкращі нагоди забити.

Удар Віктора Хомченка прийняла на себе поперечина, Тарас Коблюк не використав два виходи віч-на-віч, а удар Дениса Фурмана зумів відбити воротар, хоча м’яч летів у верхній кут воріт одеситів.

А на 23-й хвилині матчу стався випадок, який нечасто побачиш у футболі: нападника «волинян» Мар`яна Бабія збили у штрафному майданчику господарів. Головний арбітр призначив пенальті. Але поки Бабію надавали медичну допомогу, асистент арбітра на лінії, який до слова, перебував метрів за п`ятдесят від місця порушення правил, підбіг до колеги і переконав його у тому, що нападник симулював. У результаті - відмінений одинадцятиметровий і два попередження - Хомченку, який намагався переконати суддів, та Бабію - за симуляцію.

У другому таймі «волиняни» дещо «підсіли» фізично і грали більше на контратаках. Гра йшла на зустрічних курсах і вже кіперу лучан Олександру Ярмощуку довелося показувати на що він здатний, врятувавши свою команду у щонайменше трьох небезпечних ситуаціях. Відтак, шальки терезів не хитнулися на бік жодної з команд, матч закінчився внічию і результат абсолютно не змінив турнірне становище обох команд, які набрали по 15 очок.

Старший тренер «Волині» U-19 Олег Федюков у коментарі офіційному сайту відзначив, що поєдинок в Одесі дивився дуже жваво, а він в загальному задоволений якістю гри своїх гравців і націлюватиме їх в останніх двох матчах першого етапу чемпіонату U-19 тільки на перемогу («Динамо» вдома та «Карпати» на виїзді).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.