Луцька влада боїться патріотичного Центру, - активістка

Луцька влада боїться патріотичного Центру, - активістка
Помічник депутата Луцької міської ради Павла Данильчука Тетяна Лишневець вважає, що чиновники гальмуватимуть запуск комунального закладу Центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді, рішення про створення якого прийняли депутати на сесії 30 листопада.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

«Ще трохи думок про одну з топовіших тем сьогодні - створення Центру національно-патріотичного виховання. Насправді до солодкого смаку перемоги додав перцю міський голова, зазначивши, що «це чергова помилка депутатів». Під цим треба розуміти, що розуміння і сприяння від влади буде мінімум. Чиновники гальмуватимуть процеси та ставитимуть палки в колеса. Бо ця влада боїться можливого центру впливу громадського середовища.

І я впевнена, що в Центрі будуть виховуватись майбутні лідери, громадські діячі та активісти. Вихованці Центру не будуть стояти осторонь державотворчих процесів, а окремі активісти будуть очолювати їх. Центр буде згустком енергії, яка продукуватиме нові ідеї та проекти. Так, для цього треба ще багато працювати», - йдеться у дописі.

Зазначимо, автор створення Центру - депутат міськради Павло Данильчук. За його словами, там потрібно близько 5 ставок, а в 2016 році на нього передбачено 150 тисяч гривень. Набирати персонал центру будуть за конкурсом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Подивіться реєстр молодіжних організацій міста і області. Рябіє в очах. І усі вони патріотичні. Навіщо масло мастити маслом? З іншої сторони, Данильчук може "виховувати" патріотів, які будуть ставити людей на коліна і лити їм на голову холодну воду. Це - "квасний" патріотизм. Ми це вже проходили. Нехай Данильчук цей метод обкатає спочатку на окремомо взятому хуторі - зі своїми дідусями і бабусями - як вони на це зреагують. Патріотизм не в вишиванці. Є люди, які зробили багато хорошого, жодного разу її не одягнувши. А ви ще нічого не зробили. Зніміть з своїх очей саморекламу і займіться кориснішими справами.
Відповісти
від таких "порттрійотів", а з воріженьками розберемося.
Відповісти
Останні новини
Луцька влада боїться патріотичного Центру, - активістка
01 грудень, 2016, 00:03