У Луцькраді – конфлікт між депутатом та головною муніципалкою

У Луцькраді – конфлікт між депутатом та головною муніципалкою
У Луцькраді розгорівся конфлікт між депутатом Павлом Данильчуком та очільницею муніципалів Юлією Сиротинською.

Взаємні звинувачення вони опублікували на своїх сторінках у Facebook.

«Є така чиновниця міськради, начальниця департаменту муніципальної поліції – Юлія Сиротинська. Юля любить, всупереч посадовим інструкціям, давати оцінюючі судження депутатам та активістам як їм потрібно працювати, ще вона любить погрожувати та бикувати мешканцям, які хочуть відстояти свої права», – переконує Данильчук.

«Але найбільше Юля любить отримувати дорогі подарунки (як автомобіль) або за рахунок громади їздити у відпустку в Прагу та Берлін замість навчання у Львівському відділенні академії державного управління», – додає він та вимагає пояснень щодо ситуації в заступника міського голови Тараса Яковлева.



Натомість Сиротинська переконує, що такі звинувачення – зведення особистих інтересів.

«Стосовно майна, що належить мені, а також доходів, я, як законослухняна громадянка та посадова особа, подаю у законом встановлений термін, спосіб та за змістом до відповідних органів. То ж вся інформація за 2016 рік буде подана згідно закону у 2017 році», – пише вона.

«Стосовно навчання: є таке поняття здачі іспитів, заліків, контрольних, лабораторних тощо, як достроково або екстерном в межах навчального семестру. Окрім того, хочу повідомити додатково, що в вересні цього року згідно навчального плану, я також в індивідуальному порядку у вихідний день (суботу) здавала та підганяла навчання, не беручи навчальної відпустки на встановлений термін, оскільки було багато справ на роботі і просто не могла поїхати на навчання у вересні», – переконує муніципалка.

«На мою думку, таке реакція певних осіб пов’язана з виконанням мною та департаментом муніципальної поліції покладених функцій в межах компетенції та повноважень та через певний конфлікт, що мав місце 13 липня 2016 року під час демонтажу незаконно розташованого гаража у якому знаходилось авто (після ДТП), що перебувало у розшуку. Власник гаража та автомобіля близький друг людини, що цькує мене особисто....», – йдеться в її дописі.



Нагадаємо, влітку стався інцидент за участю муніципальної поліції та атошника. під час демонтажу гаража військовослужбовець погрожував муніципалам та правоохоронцям стріляти на ураження, а власниця незаконної споруди лягала під техніку.

З дещо іншого ракурсу про подію розповідав депутат Луцької міської ради, керівник «Народного контролю» Волині Павло Данильчук. Він вважав, що муніципали мали б поводити себе тактовніше щодо учасника війни з Росією та його матері.

«Він мене вранці набрав та повідомив про те, що невідомо достеменно хто розпочав демонтаж гаража його мами і він туди виїздить налаштований рішуче, бо ніц про це не знав. Взяв законно зареєстрований АКС та повідомив при приїзді правоохоронців про його наявність та готовність його застосувати в разі нападу на нього», – розповідає депутат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що Сиротинська добре вміє, то це брехати та погрожувати.
Відповісти
Ащо можна зареєструвати АКС???
А ГП-25 комплекті не було??)))
Відповісти
Два чоботи - пара!!! Що один, що й друга!!!! Час Данила уже минув, бігав ду.....м по УМВС, тепер час і Люлі настав перевертати все, але ж він не може собі вибачити, що він не в центрі уваги
Відповісти
Данилюк забув як Леніна мідного в Маневичах поцупив?
Відповісти
Останні новини
У Луцькраді – конфлікт між депутатом та головною муніципалкою
01 грудень, 2016, 09:39