Волинські депутати хочуть передати санаторій луцькому вишу

Волинські депутати хочуть передати санаторій луцькому вишу
Депутати Волинської облради підтримали ідею передати санаторій «Журавичі» Луцькому національному технічному університету.

Таке рішення прийняли під час сесії Волинської облради у четвер, 1 грудня.

Зокрема на такі заходи йдуть для залучення коштів програми «Польща – Білорусь – Україна» на відновлення санаторію та оздоровлення в ньому учасників війни на Сході.

За словами депутата облради і ректора ЛНТУ Петра Савчука, вони вже мають напрацьовану конкурсну пропозицію, щоб подати її на залучення грантових коштів.

Також у виші відкривають спеціальності «лісове господарство» і «туризм», тому наявність санаторію на базі буде корисною і для підготовки спеціалістів. Нагадаємо, нині санаторій знаходиться на балансі Державного підприємства «Колківське лісове господарство».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Політех немає,щоб за опалення заплатити, а тут ще санаторій утримувати хочуть.Знову якась афера.
Відповісти
Шкода санаторій!!!! А от Савчук не за грант переживає, а рахує бабло, яке заробить!Куди ми катимося йде масова експопріація!
Відповісти
Савчук мав дизайнерські туалети робити в політесі, а до сих пір бардак повний, хабарництво! То що очікує новий транш для відкату бабла!Нащо цей дешевий піар!
Відповісти
Маючи такі великі доходи, армаду імпортних авто,кілька сотень "гвардійців кардинала"- лісники на ділі показали себе слабаками, спасувавши перед вишем, який не взмозі оплатити опалення."Градет очередная афера"
Відповісти
Шо ті депутати собі думають? Той політех будинок офіцерів довів до повної руйнації, студентів на моржів переробляє, викладачів маринує, випускає спеціалістів невідомої професії??? а тут ще оце. Це щоб швидше добити?
Відповісти
афера повна!
Відповісти
Останні новини
Волинські депутати хочуть передати санаторій луцькому вишу
01 грудень, 2016, 11:59