Луцький градоначальник – у трійці «мерів слова», – депутат

Луцький градоначальник – у трійці «мерів слова», – депутат
Депутат Луцької міської ради Микола Дендіберін каже, що луцький міський голова Микола Романюк увійшов до трійки мерів, які «найкраще тримають слово».

Про це він заявив 1 грудня під час сесії Луцькради.

Щойно Романюк розповів про можливість снігопадів у Луцьку, слово взяв депутат Микола Дендіберін. За його словами, йому «щойно телефонували із кабміну та повідомили», що Романюк увійшов до першої трійки у рейтингу міських голів, які найкраще дотримуються слова. Тому депутат привітав міського голову.

Депутати поплескали меру, Романюк у свою чергу подякував обранцю громади за вітання, хоч і додав, що вперше про це чує. «Я ніколи цим не спекулював, бо те, що робиться у місті – спільна заслуга мене, вас і всіх служб… Якщо воно так є, то я дякую нам всім, і Вам, Миколо Євгенійовичу, за нашу спільну роботу», – зауважив мер.

Нагадаємо, що за підсумком моніторингу ресурсу Слово і діло, станом на 31 травня Микола Романюк посідав 3 місце серед очільників західноукраїнських міст за відповідальністю. Рівень його відповідальності тоді оцінили в 47%. «Обігнали» мера Луцька міські голови Тернополя Сергій Надал із 59% та Рівного Володимир Хомко із 49%. Микола Романюк є лідером за кількістю даних обіцянок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В Романюка слово з ділом ніколи не роходилось. Але не усе залежить від нього. Існують обєктивні і субєктивні чинники і при певних несприятливих обставинах не завжди вдається виконати обіцяне.
Відповісти
Останні новини
Луцький градоначальник – у трійці «мерів слова», – депутат
01 грудень, 2016, 12:57