«В Новий рік - у всій красі!»: beauty-експеримент у Луцьку

«В Новий рік - у всій красі!»: beauty-експеримент у Луцьку
Стати гарною до Нового року - кожна жінка чи дівчина мріє про це. І часто мрію відкладає, бо "нема часу", "нема грошей", "не знаю як".

Список причин можна продовжувати безкінечно. А можна твердо вирішити - сьогодні або ніколи, - повідомили організатори.

Просто знайдіть час та бажання. А "нема грошей" і "не знаю як" тепер не ваш клопіт - за справу беруться справжні профі, які дарують вам БЕЗКОШТОВНІ консультацію, процедури та косметику.

Отже, вперше в Луцьку розпочинається унікальний beauty-експеримент. Потрібно дві учасниці - дві красуні, яким, для того, щоб сяяти, потрібно усунути проблеми шкіри (висипання, почервоніння тощо).

Спонсор та ініціатор проекту - "Аптека краси та здоров’я" за адресою: м.Луцьк, проспект Волі, 14. Тут дещо більше, ніж просто аптека. Тут дбають про кожного клієнта, тут працюють справжні фахівці, тут якісна, справжня косметика. І тут наші учасниці отримають: безкоштовну консультацію лікаря-косметолога, безкоштовні салонні процедури, необхідні їхньому типу шкіри, безкоштовні набори косметики, підібрані лікарем саме для них.

Ви спробуєте і переконаєтеся: красива шкіра - реальність. А ми розповімо про ваш досвід, щоб переконати інших, що краса змінює життя і не варто відкладати її на завтра.

Хочете, щоб пощастило саме вам? Натискайте "уподобати" сторінку аптеки в Facebook, дзвоніть за номерами телефонів: 099-708-31-85 або 095-519-61- 90 чи пишіть повідомлення на сторінку аптеки в Facebook і просто скажіть "Я хочу красиву шкіру!".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«В Новий рік - у всій красі!»: beauty-експеримент у Луцьку
01 грудень, 2016, 13:21