Дорога до «царського» села під Луцьком перекрита шлагбаумом

Дорога до «царського» села під Луцьком перекрита шлагбаумом
У селі Зміїнець Луцького району дорога до масиву, який називають у народі «царське село», бо там живуть впливові люди, перекрита обмежувачем руху для вантажівок. Натомість іншим мешканцям встановити його не дозволили.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав активіст «Народного контролю» Михайло Шелеп.

«Одне село, але різні порядки. Принаймні так було колись...Село Зміїнець складається з двох частин: «царського села» і просто села»,- зазначає він.

Так, Шелеп навів два фото для прикладу.

«На першому - вулиця Березової, де мешкають доволі пересічні громадяни, зокрема міський голова Луцька Микола Романюк. Тут встановлений обмежувач руху для великогабаритних транспортних засобів. Чи був на це дозвіл сільради ми навряд чи дізнаємось, бо попередній сільський голова Ігор Ярмольський через своїх людей віддав всі рішення попередніх каденцій в архів!!!
Видно є що ховати...

Друге фото - з провулку Першотравневого, де мешкають теж пересічні громадяни, але без посад і грошей. Тут людям встановлення такого обмежувача руху поки не дозволили. Можливо люди й не того добивались, то ми їм підкажемо. А тим часом тією вузькою вуличкою їздить великогабаритний транспорт», – йдеться у дописі.

Михайло Шелеп зазначає, що, можливо, після виборів виконком сільради ще раз уважно вивчить це питання і піде на зустріч людям.

вулиця Березова
вулиця Березова
провулок Першотравневий
провулок Першотравневий


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ой ,ну таке скажете,ну яке там царське село,так собі пару холопів живуть та й все...
Відповісти
А я за. Люди вложили деньги в эту дорогу. Держава хрен выделила хоть копейку. И они берегут свою дорогу. Хочешь ездить- вступай в долю. Нахрена там грузовой ехать? Пожарную, спец.службы пустят не вопрос. А легковой-пожалуйста. Всегда.
Відповісти
питання в тому, хто, наприклад, о 3-ій годині ночі вийде і пропустить швидку чи пожежний автомобіль? А якщо і пропустять, то скільки часу це займе...
Відповісти
Чому ви про це пишете тільки зараз? чому мовчали останні років з 20??? коли землю "деребанили" на свій лад, ділянки роздавали без дотримання будь-яких норм, позалишали вузькі стежки, а не дороги...тоді хто заважав кричати яка погана влада??? Боялися тих бариг чи що???
Відповісти
В Струмівці також не дозволяють встановити обмежувач !
Відповісти
а можна цвяшка закопати 100 мл.
Відповісти
Останні новини
Дорога до «царського» села під Луцьком перекрита шлагбаумом
06 грудень, 2016, 00:24