Новий флешмоб: у волинському селі ліпили вареники для військових

Новий флешмоб: у волинському селі ліпили вареники для військових
У шкільній їдальні у селі Вишнів наліпили 26 відер вареників і накрутили дві великі каструлі голубців, які відправлять бійцям АТО.

Про це у Facebook написала журналістка Анна Карась.

"Дві бабусі, яким далеко за 60 років, прочитали оголошення на місцевій кооперації і помаленьку прийшли до школи. Одна з них ще та кокетка, не хотіла фотографуватися, бо в старій хустині прийшла. Учениці 10-11 класів показали, що їхні майбутні чоловіки голодними точно не будуть. Такі мистецькі варенички ліпили", - повідомила вона.

"Вчителі прямо з уроків побрали фартухи і взялися до роботи (зошити вночі перевірятимуть). Учитель фізкультури Юрій Легеза прийшов із качалкою і спритно розкачував тісто. Зізнався, що робив це вперше. Господині жартували, що тепер на 8 Березня потішить дружину вареничками, але йому то не "світить", бо його Марина не любить цю страву", - додала вона.

"Директора школи Володимира Міщука ще ніхто з присутніх не бачив у фартусі. Він товк картоплю та не злякався гарячої плити - варив вареники.
А сільський голова Віктор Сущик укотре доказав, що його громада в надійних руках - перерізав кілька кіло цибулі і жодної сльозинки не зронив", - написала вона.




"Низький уклін усім, хто прийшов і чим міг, допоміг, а особливо мамі Олександра Лисенка Людмилі Миколаївні (в народі тьоті Люді), яка стала основним ініціатором цих незабутніх вечорниць", - написала Анна Карась.

Нагадаємо, 2 грудня вареники для бійців АТО ліпили у любомльському ліцеї.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Заадовболи з своїм війсковими
Відповісти
а отой "флеш..." по-нашому це як!
Відповісти
Останні новини
Новий флешмоб: у волинському селі ліпили вареники для військових
06 грудень, 2016, 13:38