У луцького «політеху» відсудили мільйон

У луцького «політеху» відсудили мільйон
ПП «Житлобуд-1» відсудило у Луцького національного технічного університету понад 1 мільйон гривень заборгованості за виконані роботи.

Про це повідомляє Конкурент.

Фірма та університет у 2008 році підписали договір на виконання робіт, який коригувався додатковою угодою. «Житлобуд-1» ж реконструював кафе «Меридіан» під навчально-лабораторний корпус ЛНТУ. Коштували ці роботи понад 1,2 мільйона гривень, які виш заборгував.

Тож суд, заслухавши доводи обох сторін, вирішив стягнути з ЛНТУ понад 1,2 мільйона гривень заборгованості на користь ПП «Житлобуд-1».

Довідково:

ПП «Житлобуд-1» зареєстроване за адресою: Луцьк, Київський Майдан, 11/14. Статутний капітал становить 2 тисячі гривень. Засновник - Ліпша Олександр Ростиславович.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: суд, гроші, ЛНТУ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правду кажеш..Ідеш з Мотора чи то з Модерна, згадуєш старі політєховські часи.... заходиш на базар-бачиш знайомих СНушніків які продають *Сєльодку* і все стає на свої місця
Відповісти
1 грудня в Адреналін-Сіті відбувся бізнес-форум. Там був присутній вчений бізнесмен Тарас Божидарник (божий дар). Він чув, як у вітальному виступі Раїса Кучмук сказала, що "50% зафіксованих на Волині безробітних - люди з вищою освітою". Так що ці політехівські випускники вже навіть на ринок не хочуть йти торгувати китайськими цвяхами, морквою і секонд-хендом.
Відповісти
Якщо баран то він і в Африці баран.
Відповісти
чорні барани в політеху вчаться?
Відповісти
Власник Житлобуду 1 - Олександр Товстенюк.
Відповісти