Водія, який збив хлопця на Дубнівській, затримали на 3 дні

Водія, який збив хлопця на Дубнівській, затримали на 3 дні
Поліцейські на 72 години затримали Володимира Мігаса, який на вулиці Дубнівській у Луцьку збив 16-річного школяра.

Про це пише Волинь24.

Слідчі затримали винуватця ДТП на 72 години, поки ведеться першочерговий збір інформації та пояснень, до того часу, поки слідчий суддя винесе рішення щодо його затримання на час досудового слідства.

Тим не менше, за ситуацією у міськвідділку поліції спостерігають десятки громадських активістів. Наразі туди прибув адвокат Володимира Мігаса.

Серед громадськості поповзли чутки, що Володимира Мігаса намагаються «відмазати» від покарання завдяки впливовим зв’язкам у Головному управління Національної поліції області.

Ситуацію прокоментував начальник ГУНП в області Петро Шпига: «Це не ми приймаєм рішення. Все там буде в рамках чинного законодавства. Він в будь-якому випадку не уникне покарання, адже там ушкодження середньої тяжкості. З ним працює слідство і буде все зроблено у рамках кримінального провадження слідчими, а далі вже суд прийматиме рішення, чи його затримувати в порядку 208-ї статті. Тому зі своєї сторони Нацполіція зробить все можливе, щоб він поніс покарання відповідно до того, що скоїв».

Мігаса таки затримали у міськвідділку поліції на 72 години до вияснення і призначення судом запобіжного заходу на час досудового розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Згадайте молодого хлопця, якого збили на смерть на Киівському майдані? А дідуся на велесипеді, якого також збили також на смерть. Де зараз винуватці? П'яні керувальники ТЗ???? Так і цього разу вийде, зараз всі постять, співчувають близьким хлопця, висловлюють обурення, а пройде трохи часу... і все навкоуги своі. Дай Бог, хлопчику викорабкатися.
Відповісти
Хлопчик в комі, яка середня тяжкість???
Відповісти
Візьміть відео з камер на територіі фірми Автолайф яка біля Лукойла. Там буде видно де то п'яне хуйло збило хлопчика та зіткнулося з двома авто.
Відповісти
Боженька,ізціли дитинку,дай здоров'я та сили батькам,і розуму дай Боже всім водіям!!
Відповісти
зроблять раптовий серцевий напад а в автомобілі смерділо не коньком а корвалолом
Відповісти
Так який в нього вік? http://www.volynpost.com/news/79939-prokuratura-vziala-pid-kontrol-rozsliduvannia-rezonansnoi-avarii-v-lucku
Відповісти
Останні новини
Водія, який збив хлопця на Дубнівській, затримали на 3 дні
08 грудень, 2016, 19:11