У Луцьку обрали найкрасивішого хлопця будівельного факультету

У Луцьку обрали найкрасивішого хлопця будівельного факультету
На факультеті будівництва та дизайну Луцького національного технічного університету обрали Містера факультету.

Після п’яти конкурсів за оцінками журі ним став Владислав Ільчук, який в якості призу отримав від власника спортивної зали «Plaza» Василя Петрищака двомісячний абонемент.

Обирали містера факультету 8 грудня.

Охочих позмагатися за звання «най-най» будівельника-дизайнера на факультеті знайшлося 7 семеро. Оцінювали їхні вміння та таланти проректор ЛНТУ Валентина Глущак, директор дизайн-студії «Тенета», віце-президент Європейської академії розвитку та науки Тетяна Могилецька, директор модельного агентства «GraceModelHouse» Анна Тріль та старший тренер «Спортлайфу» Катерина Салатюк.

Отож, красунчики-будівельники змагалися у 5 конкурсах, першим із яких було дефіле. Журі оцінювало не лише ходу учасників, а й підготований стильний образ. Далі кожен конкурсант коротко представив себе та продемонстрував завчасу підготовані відеоролики про добрі справи.

Тоді у якості випробування хлопці з допомогою самих лише жестів мали пояснити дівчині із залу, де відбудеться побачення, так щоб обраниця зрозуміла. Четвертий конкурс виявився чи не найнесподіванішим для конкурсантів. Ведучі моделювали несподівані ситуації, а хлопці мали придумати, як «викрутитися». До прикладу, вони мали швидко зметикувати вихід із нетипових ситуацій – коли хлопець прийшов на день народження друга, а у нього дірка на шкарпетці, чи як чинити, коли випадково назвав дівчину іменем свого колишнього кохання.

Далі відбувся конкурс талантів – учасники демонстрували акторську майстерність, співали та навіть малювали. Цей конкурс і став гідним підсумком змагань. Боротьба між кандидатами була запеклою, а вболівальники пищали і плескали з усіх сил. Тож журі пішло підраховувати бали, а зал тим часом визначив Містера глядацьких симпатій – ним став Дмитро Тимощук.

Зрештою найкраще себе представити вдалося Владиславу Ільчуку, який і став Містером факультету. Новий містер отримав від власника спортклубу «Plaza» Василя Петрищака двомісячний абонемент для занять у залі.

Інші конкурсанти теж не лишилися без титулів і подарунків. Віце-містером став Назарій Шолудько, Містер Креативність – Петро Захарчук. Дмитро Тимощук отримав від журі звання Містера Спокусника, Андрія Міндюка визнали Містером Мужністю, а Ігор Бойко тепер гордо носитиме звання Містер Престиж. Хлопці отримали безкоштовні сертифікати на тренінги з розвитку особистості, фінансової грамотності, знижки на навчання із дефіле та візажу.

Наприкінці нагородження декан факультету на радощах пообіцяв по 2 додаткові бали під час залікової сесії усім присутнім студентам. Конкурсанти отримали бонусні сертифікати на 30 балів, який зможуть використати на будь-якому предметі.

Переможець конкурсу Владислав Ільчук є студентом другого курсу і у подібному конкурсі брав участь уперше.

«Я постійно малюю, скрізь, тому сьогодні й демонстрував такий талант… Я дуже переживав, бо спочатку планував інше, тож це була частково імпровізація», - каже хлопець.

Тож він за допомогою блискіток та клею намалював на чорному тлі портрет Мерлін Монро. За словами переможця, його переповнює гордість, і він досі не може зрозуміти, що обійшов усіх суперників. Приємним подарунком і став абонемент у спортзал. Хлопець планує зайнятися спортом після канікул. Тож він додав, що щасливий, що переміг.

Владислав Ільчук
Владислав Ільчук
Василь Петрищак
Василь Петрищак
Владислав Ільчук
Владислав Ільчук

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
містер факультету - це не конкурс краси, господи, чим ви думаєте коли пишете заголовки
Відповісти
Портрет Монро прям не відрізниш від справжньої
Відповісти
Волинь-пост треба обрати грамотнішого філолога.Конкурс краси, чи конкурс мистецтва, чи конкурс витонченості?
Відповісти
kek. Ржачний тіп
Відповісти
Ха-ха)) Прочитав як "У Луцьку ОБІКРАЛИ найкрасивішого хлопця будівельного факультету")))
Відповісти
Останні новини
У Луцьку обрали найкрасивішого хлопця будівельного факультету
09 грудень, 2016, 10:45