Волонтерський проект «Діти Небесного Легіону» (част. 2)

Волонтерський проект «Діти Небесного Легіону» (част. 2)
На Волині триває реалізація проекту «Діти Небесного Легіону».

Про це повідомляють організатори на своїй сторінці у Facebook.

Стали відомі ще три дитини, яким можна допомогти.

Степан Савчук
– цілеспрямований хлопчина, котрий займається спортом, має багато планів на життя та скоро відзначатиме День народження. А його батько, Григорій, на жаль, назавжди залишиться 35-річним. Військовослужбовець, котрий загинув під Луганськом, навіть не встиг побачити свою найменшу дитину, яка народилася у переддень батькового похорону.

Нині вдова Олена сама виховує чотирьох дітей. Батьків поховала давно, тож своїм дітям вона і за маму, і за батька. Сім’я виживає великою мірою за рахунок господарства, однак не минається й без проблем. Так, минулого року згоріла літня кухня і до допомоги Олені з дітьми закликали долучатися усіх небайдужих. І нині сім’я з радістю прийняла б матеріальну допомогу. Не проти й простого людського спілкування, отримання листів підтримки.

Степан – хлопець з типовими підлітковими захопленнями. Любить грати у футбол та баскетбол. У школі полюбляє урок фізкультури, а також йому вдаються точні й природничі науки. За кордоном ніколи не був, хоча мріяв би колись відвідати футбольний матч в Іспанії. Своє майбутнє також хотів би поєднати зі спортом.

Степан підтримує свою сім’ю, як може. Допомагає мамі по господарству, намагається бути для рідних моральною підтримкою. Загиблий тато залишився для хлопчика справжнім життєвим авторитетом та орієнтиром, а ще він багато в чому бере приклад з мами та дядька Володі, котрий допомагає сім’ї.

Як і будь-який сучасний підліток, Степан мріє про якісний смартфон. Має потребу в одязі та взутті, оскільки багатодітна сім’я переживає матеріальні труднощі через втрату батька, який був годувальником.

Усі бажаючі допомогти чи привітати хлопця з Днем народження вітальною листівкою можуть отримати в приват банківські реквізити сім’ї та поштову адресу. Цьогоріч Степан відзначає свій 17-й День народження. Тож давайте зробимо усе, аби останній рік дитинства та початок майбутнього вступу у доросле життя ознаменувався для нього здійсненням мрій.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
КОРОТКО ПРО ГОЛОВНЕ:
Cавчук Степан - невдовзі 17 років (08.01.2000).
Ріст: 185; Розмір взуття: 42-43; Розмір одягу: 44-46.
Омріяний подарунок: смартфон.
Поповнити рахунок – можна (Приватбанк, надамо у приват).
Адреса для листування та привітання – є (надамо у приват).
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _



Максим Гулюк – третьокласник з величезним колом захоплень на інтересів. Живе у Луцьку та навчається в НВК № 9. Хлопчик добре вчиться, є командиром класу. Попри юний вік, намагається морально підтримувати свою сім’ю, допомагати мамі у вихованні молодшої сестрички та дослухатися до порад старшого брата.

Батько Максима, прикордонник Сергій Гулюк героїчно загинув улітку 2014 на Сході під час артилерійського обстрілу під селом Василівка Амвросіївського району. Посмертно нагороджений орденом за мужність ІІІ ступеня. Троє дітей Сергія залишилися напівсиротами. Середній з них – Максим.

Про майбутнє Максимко мріє по-дитячому щиро, але водночас серйозно. Хотів би спробувати себе у поезії, банківській справі, та, як він каже, «виграти всі змагання». А ще – допомогти людям з особливими потребами. Хлопець дуже любить тварин. Розповідає, що раніше мав кота на прізвисько Дружок, а тепер – собачку Шрека.

Максим полюбляє спорт, займається бойовими мистецтвами самбо, сумо та дзюдо, відвідуючи секцію. Ходить у басейн. Окрім того, любить малювати, але вважає, що поки це в нього виходить не так добре, як хотілося б.

Максимко має різні потреби. Це й одяг, і взуття. Мама Юлія наразі не має змоги влаштуватися на роботу, бо увесь час у неї займає догляд за трьома дітьми. Тож сім’я не проти матеріальної допомоги (картка буде надана бажаючим у приват). Максимко хотів би листуватися – його можна привітати з Днем народження вітальною листівкою, дізнавшись поштову адресу у наших координаторів.

На День народження Максим мріяв би отримати літак або вертоліт на пульті. Тож усі небайдужі можуть посприяти тому, аби це бажання здійснилося!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
КОРОТКО ПРО ГОЛОВНЕ:
Гулюк Максим - невдовзі 9 років (02.01.2008).
Ріст:134; Розмір взуття: 34.
Омріяний подарунок: вертоліт на пульті.
Поповнити рахунок – можна (Приватбанк, надамо у приват).
Адреса для листування та привітання – є (надамо у приват).



Віталик Глушко (Шепелюк) – серйозний хлопець, якому рано довелося подорослішати, бо після смерті вітчима, котрий був за батька, він залишився єдиним чоловіком у сім’ї. Має трьох молодших сестричок й усіляко намагається морально підтримувати їх та допомагати мамі.

Вітчим Олексій Шепелюк, котрий героїчно загинув під час Іловайського «котла», став для Віталика прикладом у житті, спонукав бути справжнім чоловіком ще змалку.

Нині хлопчик навчається у 9 класі однієї зі шкіл Нововолинська. Вчиться добре, майже відмінник. Має багато інтересів та захоплень. Віталик є різносторонньо розвинутою особистістю. Любить займатися спортом, відвідує репетиторів та навіть прислуговує у храмі.

Серед відомих людей Віталик хотів би рівнятися на футболіста Ліонеля Мессі та баскетболіста Майкла Джордана. Хоча сам хлопець ще не визначився, ким він хоче стати у майбутньому.

Каже: «Ніяк не можувирішити, ким хочу бути, щоботримуватизадоволеннявідроботи та якнайбільше принести користі». Та одне хлопчина знає точно: головне для нього – стати гідною людиною, створити міцну сім’ю і не забувати про допомогу мамі й сестрам.

Постійно прагнучи до саморозвитку, Віталик навіть подарунок на День народження хоче такий, який допоможе йому отримати нові знання й уміння. Хлопчик хотів би пройти які-небудь комп’ютерні курси, котрі допоможуть дізнатися про більше програм та їх можливості.
Нині сім’я живе не надто забезпечено, хоча усе необхідне на цей момент має. Навесні у Віталика виникне потреба у весняно-осінній куртці та кросівках. Пізніше треба буде костюм на випускний, адже хлопець – дев’ятикласник.

Сім’я Шепелюків не відмовилася б від моральної та матеріальної підтримки (адресу для листування та реквізити банківської картки бажаючі можуть отримати в приват). А ще спільними зусиллями ми можемо допомогти цілеспрямованому Віталику пройти комп’ютерні курси.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
КОРОТКО ПРО ГОЛОВНЕ:
ГЛУШКО (Шепелюк) Віталій - невдовзі 15 років (10.01.2002).
Ріст:162-65; Розмір взуття: 40-41
Омріяний подарунок: комп’ютерні курси.
Поповнити рахунок – можна (Приватбанк, надамо у приват).
Адреса для листування та привітання – є (надамо у приват).


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волонтерський проект «Діти Небесного Легіону» (част. 2)
11 грудень, 2016, 05:00