Працівників не звільнятимуть, але «просижувати час» ніхто не буде, - Гунчик

Працівників не звільнятимуть, але «просижувати час» ніхто не буде, - Гунчик
Голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик закликав керівників не панікувати через реорганізацію структурних підрозділів, яка буде відбуватися відповідно до завдань, поставлених на 2017 рік.

Про це він сказав у понеділок, 12 грудня, під час оперативної наради, - пише Конкурент.

"Я хотів би, щоб ми чітко розуміли, які завдання стоять перед структурами влади", – сказав голова.

Він підкреслив, що працівників не звільнятимуть, але й просто так "просижувати час" ніхто не буде

"Заспокойте людей, не буде ніяких скорочень, все проводиться відповідно до завдань на наступний рік. У п'ятницю шановний Юрій Мефодійович (Юрій Горбенко – директор департаменту агропромислового розвитку Волинської ОДА, – К) вийшов, сльози на очах, каже, що на нього наїхав голова. Він не знає, що таке "наїхав", – розповів Гунчик.

"В мене нема бажання вести політику "наїзду", як ви кажете", – резюмував очільник області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а як називається робота депутата - коли він не ходить на роботу, або ходить і в айфоні колупається чи в носі..чи в сра....ці?)))))))
Відповісти
От кого, а Горбенка не реорганізовувати треба, а першого звільняти! Аграріїв державних немає, то для чого те управління, а ще сидить він там дуже довго і нічого не робить окрім статистики, а для цього є статуправління! Горбенко - на вихід!!!
Відповісти
І це рівень? Просто жах.
Відповісти
В училище під час ревізії завітав МАГ маразму і самодурства , мольфар Волинської освіти - сан санич ткачук , воно дождеться , що батьки скалічених таким навчанням дітей , винесуть непотріб на вилах... клерк ткачук постійно знаходиться на грані між порядком і хаосом він видасть любий факт в такому ракурсі який потрібен ... звихроб овсянніков за бабло кришує : торгівлю наркотиками,наркоманію в бурсі та проституцію малолітніх ; п*янство ; бандитизм серед бурсацької шпани : - ЦІЛЕНАПРАВЛЕННО ЗНИЩУЄТЬСЯ МОЛОДЕ ПОКОЛІННЯ ... циніки з магом і шефом відразу визначились . Лекцію про шкоду від вживання алкоголю наркотичних та токсичних речовин прочитає михальський ф. і. - постачальник спирту в бурсу ... ревізори пішли на співпрацю з тими кого перевіряють ... МАГ надає ЦУ/ цінні указівочки / . Через призму мольфара новий шеф пізнає фундаментальні основи освітянського аферизму , міри до своїх "помічників" не приймає . В результаті *цвіте терен* , учні в реанімації від спожитого; Кайфуємо під час уроків і в нічний час ( Є з кого брати приклад , ...) ,звірське п*яне побиття учнів кришованими учнями *під кайфом* ... Аркадій Помідор щоденно здає інформацію про директора училищним угрупуванням; директору про працівників училища ; угрупуванням про угрупування протилежного табору ... Є призвища посадовців в кожного з паразитів з ОДА , з управління ОіН , з ЛВПУ яких влаштовує гнидство доноси ... вони про все це знають , але вдають видимість , що все ХАРАШО і всі патріоти України . Насправді вся ця братва робить солідну послугу путлєру. ЛВПУ впорядковується гунчику - зайди на сайт батов г ф .
Відповісти
Останні новини
Працівників не звільнятимуть, але «просижувати час» ніхто не буде, - Гунчик
12 грудень, 2016, 13:07