На заводі «Кромберг енд Шуберт» діти грали в шахи

На заводі «Кромберг енд Шуберт» діти грали в шахи
Шахова академія “Кромберг енд Шуберт Україна” організувала черговий турнір для дітей.

11 грудня в Луцьку відбулося справжнє спортивно-інтелектуальне свято - понад півсотні юних лучан змагалися у грі в шахи на турнірі, присвяченому дню святого Миколая.

Змагання відбувалися на заводі “Кромберг енд Шуберт”, де вже понад 3 роки діє академія шахів.

Тренер KROSCHU-академії Валерій Васін, відкриваючи турнів, розповів: "Учні шахової школи “Кромберг енд Шуберт” перевірили свої сили, граючи з представниками конкуруючих шкіл. Приємно бачити, що діти цікавляться інтелектуальним спортом, відкривати нові таланти. І дуже добре, що представники бізнесу підтримують юні таланти."

Фінансовий директор “Кромберг енд Шуберт Україна” Олександр Шаварський звернувся до учасників: "Головне сьогодні те, що ви прийшли сюди зі своїми батьками, готувалися і спробуєте свої сили. Шахи - захоплююча гра, яка поєднує в собі спорт, гру та науку і кожен з учасників вже переможець.

Шахи - це наша традиція, так само, як і внутрішні турніри з футболу та підтримка розвитку юнацького боксу в місті , - додав фінансовий директор підприємства.Наша KROSCHU-академія зацікавила працівників, котрі щонеділі приводять своїх діток на безкоштовні тренування. Особливий відгук ця ідея знайшла серед мешканців району ДПЗ, Львівської, та тим, кому недалеко добиратися у вихідні до заводу. Серед наших учнів є вже успішні гравці в шахи та чемпіони, наприклад, Ярослав Хороших неодноразово перемагав у всеукраїнських турнірах. Ми не лише дбаємо про належні умови роботи для наших працівників, але й прагнемо створити їм та їхнім дітям змістовне та цікаве дозвілля, адже життя прохідною не обмежується".

Переможцями турніру до дня Святого Миколая стали:

У віковій категорії до 14 років:
Гузьо Максим – 1 місце
Матвійчук Артем – 2 місце
Мельник Назар – 3 місце

У віковій категорії до 12 років:
Ткачук Любомир – 1 місце
Янощук Артем – 2 місце
Рощин Ігор – 3 місце

У віковій категорії до 10 років:

Хороших Ярослав – 1 місце
Павлів Ігор – 2 місце
Філонець Артем – 3 місце.

Всі переможці отримали призи від “Кромберг енд Шуберт Україна”. А головне те, що на святі панувала атмосфера дружби, радості та щасливого дитинства. Юні гростмейстери раділи перемогам та недовго сумували через поразку, куштуючи смаколики зі “солодкого столу”, організованого підприємством.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На заводі «Кромберг енд Шуберт» діти грали в шахи
12 грудень, 2016, 14:30