У 21-му виборчому окрузі макулатурна війна чорного піару. ФОТО

У 21-му виборчому окрузі макулатурна війна чорного піару. ФОТО
Спостерігачі ОПОРИ відзначають активне поширення листівок формату чорного піару проти кандидатів по виборчому округу № 21 Ігоря Гузя та Степана Івахіва: листівками закидали три райони округу.

Про це йдеться у прес-службі Громадянської мережі ОПОРА у Волинській області.

У місті Ковелі, Ковельському, Старовижівському та Ратнівському районах ОПОРІвці 11 жовтня зафіксували поширення листівок проти кандидата від ВО «Батьківщина» Ігоря Гузя. Їх розклеюють на фасадах будинків, розкидають по землі, роздають людям під час зустрічей Гузя із виборцями.

У змісті розповсюджених матеріалів йдеться про те, що Гузь на зустрічі із виборцями заявляв про те, що він проти визволення Юлії Тимошенко із в’язниці, оскільки це більше допоможе перемозі Арсенія Яценюка на президентських виборах. Мовляв, лозунг «Юлі волю» має лише прагматично передвиборчий характер. У вихідних даних на листівці вказано, що таку продукцію віддруковано на ТОВ «Малин» на замовлення «громадського активу Батьківщини» накладом 100 тисяч примірників.

На інших листівках сказано про те, що кандидат-опозиціонер нібито обманює виборців щодо свого віросповідання. Автори листівки вказують, що кандидат на зустрічі із вірянами православної церкви заявляв, що він православний, а два роки тому запевняв, що він греко-католик. Також Гузь висловлювався за єдину помісну церкву і ніби ображав вірян УПЦ. «Не дамо греко-католику Ігорю Гузю ображати нас, ображати нашу віру і паплюжити нашу церкву», - зазначено у листівці. Ці матеріали поширювались без будь-яких вихідних даних.

Натомість 10 жовтня у поштові скриньки ковельчан були вкинуті примірники газети «Чесна Волинь», яка вже не вперше друкує негативні статті та фото-колажі про опозиційного кандидата. В останніх номерах газети вийшли публікації під назвою «Якому Богу молиться Ігор Гузь», «Ігор Гузь – це сучасний юний Сталін» тощо.

Штаб Ігоря Гузя звинувачує у застосуванні подібних технологій «чорного піару» одного з опонентів кандидата.

Листівки з чорним піаром поширюють й проти опонента Гузя, кандидата-самовисуванця Степана Івахіва. Їх розповсюдження зафіксували спостерігачі ОПОРИ у Старовижівському районі 11 жовтня.

В листівках, виготовлених за шаблоном матеріалів Громадянського руху «Відсіч», йдеться про те, що Івахів знищив молочну і м’ясну галузь Волинської області. У тексті листівки сказано, що Степан Івахів «за 2 мільйони доларів США купив Ковельський виборчий округ (ВО № 21 – авт.) у великого комбінатора (сучасного Остапа Бендера) губернатора Бориса Клімчука, який «прославив» Волинь на телеканалі «1+1».

Автори листівки зазначають, що політик став депутатом Волинської обласної ради за списком Партії регіонів, будучи регіоналом, йде на вибори самовисуванцем, щоб отримати недоторканість та нищити українське село.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Толі іщьо будєт. Повеселили
Відповісти
Ой, а Ігор такий фотогенічний, чесне слово. Може, йому в серіалах зніматися? Просто ідеальний Луїс-Альберто!
Відповісти
А даайте не будемо писати коменти!
Відповісти
ох, вже гидко читати...
А-я-яй, Степане Петровичу! ох і не личить вам, а такого благодійника з себе корчите. видко, що Гузя геть боїтеся
Відповісти
Степан Івахів за тебе будуть голосувати тільки барани і дибіли, люди яким пофік на майбутнє покоління свого народу, люди які здатні продатись за 150 - 200 грн за галочку, за вікна, двері , ноутбуки і так далі,за всяку херню яку ви їм зробили за їхніж гроші які крали ці роки. Народ думайте мозгами своїми !!!
(це нестосується стареньких бабусь і дідусів)
Відповісти
Вова, за кого тоді голосувати? За Гузя??? Ти в своєму розумі??
Відповісти
Останні новини
У 21-му виборчому окрузі макулатурна війна чорного піару. ФОТО
15 жовтень, 2012, 11:58
У суботу в Луцьку - КВН
15 жовтень, 2012, 11:05