Колишній цукровий завод на Волині перетворюється на звалище

Колишній цукровий завод на Волині перетворюється на звалище
На майже сотні гектарів землі колишнього цукрового заводу у Володимирі-Волинському викопують труби на металобрухт та перетворюють територію у сміттєзвалище.

Про це інформує Вголос.

Довжелезні, великого діаметру труби, викопані на полях фільтрації цукрового заводу, лежать при автошляху з Володимира-Волинського на Луцьк.

Швидше за все, їх відкопали за допомогою спеціальної техніки, яка залишила після себе не лише гусеничні відбитки, але й величезні кількаметрові глибокі котловани.

Уся територія полів фільтрації – це зарості кущів та дерев. В одному місці у спадок від підприємства залишилися тонни вапна.

На території є вже чимала кількість стихійних сміттєзвалищ, де, окрім побутового сміття, захоронюють ще й решки мертвих тварин.

А поміж усіх заростей, котлованів та сміття дехто ще й облаштував городи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бо самим робити цукор так само не вигідно як державному підприємству видобувати бурштин. Краще зробити банкротом і все розікрасти. Що ж тут не понятного. Спочатку ласий шматок треба перетворити в непридатний стан щоб здешевити а потім за копійки вкрасти.
Відповісти
Якщо це територія міста - тоді чого мер постійно "плачеться" що в місті для його розвитку катастрофічно невистачає земель.
Відповісти
"Ноу - Хау" по Володимирськи : посадовці міської ради хочуть охрестити ці землі "індустріальним парком" , після чого залучити до їх освоєння інвестора .......
Відповісти
Останні новини
Колишній цукровий завод на Волині перетворюється на звалище
13 грудень, 2016, 19:35