Волинські даішники заклали камінь скульптури Божої Матері. ФОТО

Волинські даішники заклали камінь скульптури Божої Матері. ФОТО
14 жовтня, на свято Покрова Богородиці, на території управління ДАІ у Волинській області був освячений наріжний камінь майбутньої скульптури Божої Матері.

Про це пише Волинська правда.

Наріжний камінь майбутньої скульптури освятили керуючий Волинською єпархією УПЦ КП митрополит Луцький і Волинський Михаїл та керівник Департаменту Патріаршої Курії УГКЦ у справах душпастирства силових структур України єпископ Сокальсько-Жовківський Михаїл (Колтун). Присутнім на заході був і голова відділу взаємодії з силовими структурами Волинської єпархії УПЦ протоієрей Олександр Мазурак.

«Ми сьогодні продемонстрували, що любимо наш край, бережемо нашу православну віру… а омофор Божої Матері нехай буде над кожним із офіцерів і співробітників, щоб вони йшли живі і здорові на чергування, і такими ж повертались», – сказав, звертаючись до присутніх, митрополит Михаїл.

У проповіді єпископ Михаїл (Колтун) наголосив, що Божа Матір надзвичайно опікується віруючим людом: «Ми будь-кому не довіримо наших дітей, а Господь кожного з нас довірив Божій Матері».

«Переказую вам благословення від митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, який зараз завершує літургію у нашому Свято-Покровському кафедральному храмі. А загалом тільки на Волині 73 храми сьогодні відзначають престольне свято. Нехай Покров Божої Матері буде над всіма вами», – підкреслив протоієрей Олександр Мазурак.

Співробітників ДАІ УМВС у Волинській області привітав також і заступник начальника УМВС України у Волинській області Тарас Пазин.

А начальник управління ДАІ у Волинській області Володимир Гайовий отримав дарунки – від митрополита Луцького і Волинського Михаїла образ Волинської богоматері, а від єпископа Михаїла (Колтуна) – іконку Юрія Переможця.

До слова, богослужбові піснеспіви під час чину освячення виконав львівський октет «Орфей». А по завершення церемонії артисти подарували присутнім невеликий концерт.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нагадало анекдот. Пиняють два ДАІшники крутий Лексус. Опускається водійське скло — а там священик сидить, з загіпсованою рукою. Один з ДАІшників:
— О, батюшко... а шо ж то ви так?
— Ой, діти мої... ото був я сьогодні в джакузі, то послизнувся, впав, зламав руку... так ото тепер з травмпункту додоми їду.
— Ну, щасливої вам дороги батюшко, співчуваємо...
Поїхав Лексус. Один з ДАІшників питає в іншого:
— А що таке «джакузі»?
— Та фіг його знає... я шо — в церкву ходжу?
Відповісти
будуть гріхи замолювати. В нас у всі держустанови треба ікони поставити, щоб люди помолилися і просили прощення за те, що протягом дня набралися.
Відповісти
куди котимся. Скоро зроблять обовязковим іконки в машинах ставити...
Відповісти
От усіх хочу сказати: не маєте нічого святого. А все тому, що ви - обмежені. До того ж, в усьому!
Відповісти
Нічого святого це точно :))). А обмежені це ті, хто вірять розмовляючих змій, в те що людина може декілька днів прожити в чреві великої риби, в те що Ной власноруч спорудив корабель в якій помістилося кожній тварі по парі (ЛОЛ:)))), в непорочне зачаття і ще багато цікавих речей про які написано в біблії :))). Почитайте, це перший крок до атеїзму :))))
Відповісти
Вони за тиждень роботи можуть такий статуй як в Ріо поставити.
Відповісти
Останні новини
Волинські даішники заклали камінь скульптури Божої Матері. ФОТО
15 жовтень, 2012, 14:57