Пожежники витягли з палаючої квартири вагітну жінку

Пожежники витягли з палаючої квартири вагітну жінку
На Волині бійці МНС врятували під час пожежі 34-річну вагітну жінку та 48-річного чоловіка.

Про це інформують у прес-службі МНС у Волинській області.

4 жовтня о 19:13 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення, що у селищі Жовтневе Іваничівського району на вулиці Перемоги у двоповерховому житловому будинку виникла пожежа.

До місця події негайно було направлено пожежно-рятувальний підрозділ МНС. По прибуттю на місце пожежі, мешканці будинку повідомили рятувальникам, що на балконі другого поверху знаходиться вагітна жінка, яка не може самостійно покинути будівлю. Вірно оцінивши ситуацію, командир відділення 5-ої державної пожежно-рятувальної частини Нововолинська Василь Тимощук прийняв рішення встановити висувну драбину до балкону, де знаходилася майбутня мама, піднявся на балкон та допоміг їй спуститися на землю.

Паралельно з нововолинськими бійцями працювали і рятувальники 18-ої державної пожежно-рятувальної частини смт. Іваничі, які з іншої сторони будинку провели евакуацію із сусідніх приміщень 15 людей, серед яких було 5 дітей. Під час проведення розвідки Василь Тимощук та Богдан Ковш виявили в одній з квартир постраждалого чоловіка, якого винесли на свіже повітря. Врятований не подавав ознак життя. Тоді водій пожежного автомобіля 18-ої державної пожежно-рятувальної частини смт. Іваничі Микола Мартинюк ще до прибуття медиків провів штучне дихання і непрямий масаж серця, після чого 48-річний чоловік почав відкашлювати дим. На даний момент він знаходиться на лікуванні у Нововолинській центральній міській лікарні.

Пожежу ліквідовано о 19:50. До ліквідації пожежі залучалося 10 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки.

Причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем під час куріння.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: пожежа
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Пожежники витягли з палаючої квартири вагітну жінку
15 жовтень, 2012, 16:32