Лучанка стала Першою Віце-Леді України-2012. ФОТО

Лучанка стала Першою Віце-Леді України-2012. ФОТО
Студентка Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки з Луцька Юлія Ковальчук стала Першою Віце-Леді України 2012.

Фінал загальнонаціонального конкурсу краси та особистості «Перша Леді України 2012» відбувся 12 жовтня в Одесі.

Як розповіла Юлія Ковальчук, у конкурсі брали участь 15 учасниць із різних міст України. На підготовку у дівчат було мало часу – всього 4 дні, насичені репетиціями, фотосесіями, зйомками і примірками.

Юлія Ковальчук
Юлія Ковальчук


До фіналу у конкурсі дійшло всього 5 українських красунь. Юлія розповіла, що серед її суперниць були і учасниці цьогорічного конкурсу Міс Україна. А той факт, що дівчина «обійшла» і їх – допомогло Юлії полюбити себе. «До конкурсу я була дуже закомплексована і самокритична», - додає студентка.


За словами волинської студентки, Другою Віце-Леді України 2012 стала Олена Пінчук з Маріуполя, лучанка Юлія Ковальчук стала Першою Віце-Леді України 2012. А перемогу здобула одеситка Світлана Лосева.

«По ідеї, вона б мала представляти Україну в Грузії на конкурсі «Lady International», але на сцені про це не повідомили. Якщо вона відмовиться, то поїду я», - із усмішкою на обличчі розповіла Юлія Ковальчук.

Студентка зізнається, що на участь у конкурсі витратила чимало власних коштів: спонсорів не знайшла, а мерія не була у цьому зацікавлена.

«Одяг нам надавали відомі українські дизайнери. Наприклад, ми демонстрували купальники від Олександри Танаїс, а сукні – фірми «Gizia», - пригадує дівчина.

Юлія Ковальчук каже, що не вперше брала участь у конкурсах краси, але тут, як ніколи, хвилювалася. Крім того, через щільний графік студентка була виснажена, але мала велике бажання виграти. Дівчина зізналася, що найбільше її підтримувала мама: регулярно телефонувала, підбадьорювала і вірила у неї до останнього.

Фінальний вихід у вечірніх брендових сукнях дівчина запам’ятала назавжди: «Це була найкраща сукня в моєму житті: приємна на дотик і розшита дорогоцінним камінням».

«Моїй колезі, лучанці Катерині Твердохліб запропонували поїхати на фотосесію до Києва. Мені було дуже приємно, коли салон краси, який нам надавав послуги візажу та зачісок, визнав мене своєю фавориткою і дав мені окремий приз», - розповіла Юлія Ковальчук.

Нині студентка здобуває фах журналіста у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки. До цього Юлія вже мала титул «Перша Леді Волині».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 32
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
красуні :)
Відповісти
Мірна- красуня, а усі решта - що манна каша, що смажена капуста.
Відповісти
Цим лучанкам завжди дупа заважає. Картоплі треба менше їсти і пива пити з горла в перервах між лекціями.
Відповісти
"Теж члену". Імпотенту завжди клітор заважає.
Відповісти
Классные девочки
Відповісти
Фоторепортаж без Главацького?!!!! Атстой!
Відповісти
Гловацький не має відношення до цього конкурсу.....абсолютно ніякого :)
Відповісти
Ось ця фото - особливо промовиста http://www.volynpost.com/img/modules/news/7/40/1e750e23b0ac77a39389879a087b4407/original-wHWcVwiTW0w.jpg

Усю суть професії передає....
Відповісти
дівчина - льлька, та от виховання, судячи з коментів, дворове.
Відповісти
Хто не пройшов через це - ніколи не зрозуміє.
Відповісти
Красуня. Мені б таку. Я б її на руках носив би...
Відповісти
Наша Юля-молодець!Шкода, що університет не підтримав фінансово-навіть дорогу їй не оплатили!Позор для Коцана-скоро ніхто не захоче нікуди їздити і представляти університет і будуть сидіти тут як тупаки не розвиваючись, талановиту молодь потрібно стимулювати, підтримувати.Але, що ви хочете - який ректор-такі і декани і всі інші!
Відповісти
Жениху. Красу на тарілці не ріжуть: чи червона, чи руда, аби серцю дорога. Така побуде день на руках і зажадає Канари, котедж, зарплату 5 тисяч зелених, мерседес, дорогу шубу. Краса жінки линяє, як линяє домашня собачка. Краще - щоб була розумною і була ЖІНКОЮ. Красиву хочуть усі скуштувати, усі хочуть до неї торкнутись, тому дивитись за нею дуже складно і накладно. Тому я б її в постійне користування не захотів би.
Відповісти
Прекрасна... Навіть заздрю трошки)
Поділись секретом успіху, красуне?!
Відповісти
неужели ты и впраду утешилась итогами фальшивого голосования.И что ты правда почувствовала свое превосходство над участниками конкурса мисс Украина.Я ПРОСТО зритель из зала и видел,что только одна девочка была достойна стать королевой на вашем КОНКУРСЕ.Я не буду называть ее имени,ты сама его знаешь.У НЕЕ большое будущее,а ты и дальше утешай себя мыслью о том,что ты лучше участиц конкурса мисс Украина.Только от этого ты не станешь красивее и успешнее чем они.
Відповісти
то ви жінка чи чоловік?
Відповісти
Ойойойой яка ж заздрість то)
Відповісти
А що у нас журналістів готують у ВНУ Л. Украінки? Вперше чую, які ж там можуть бути журналісти?
Відповісти
"Інститут філології та журналістики" пошукай в гуглі, якщо не знаєш!
Відповісти
Досвідчений: Ви зі мною не знайомі і в душу не заглядали. Не судіть лише по зовнішності.
Дівчина: Щиро вдячна....Секрет простий: робота над собою і мати мету, до якої ти старанно йдеш :)
сабина: фальшиве голосування?) Ну звісно, так може сказати кожен. Я, в першу чергу, чесна перед собою, а думка заздрісників говорить, що я на крок впереді. Я не втішаю себе цією думкою, а горжуся своїми стараннями до яких приклала чимало зусиль. Для мене декілька конкурсанток були дійсно хорошими конкурентками і мені приємно, що я здобула 2 місце змагаючись із сильними конкурсантками. Я стану кращою для самої себе тим, що працюватиму над собою, а не анонімно писатиму коментарі не знаючи ні правди, не маючи уявлення.
Відповісти
Я согласен с Сабиной.СУДЬИ опять сыграли нечестно.ТЫ утешилась фальшивым призом.Гордишься званием первой вице леди,хотя знаешь,что не достойна его....................................Бриллиант,упавший в грязь останеться бриллиантом,пыль,поднятая до небес,останеться всего лишь пылью.
Відповісти
Для красуні. Усі ці так звані заходи і конкурси - це умовності, як умовності в дитинстві зривати з квітки ромашки пелюски і рахувати: "Любить, не любить...". Просто, відшукались ентузіасти, які самі для себе вирішили, що вони красиві і полізли на сцену демонструвати перед усією Україною свої принадності (чи непринадності, бо це справа смаку). А, тим часом, багато чи безліч вродливих, чарівних, але скромних дівчат, які не квапляться виставити на загальний огляд своє тіло, а покажуть його лише тому, кому вважають за потрібне, сидять в аудиторіях українських вузів і займаються тим, чим їм треба займатись і, водночас, з презирством чи іронією ставляться до цих показух стегон, животів з пірсингами пупків, носів і тих міць тіла, про які тут вести мову непристойно. А,наостанок, рекомендував би красуні, як майбутній журналістці, перекласти своїх 8 рядків на рідну мову, розставити розділові знаки, чи, принаймні, не писати "впереді" і "горжуся", а "попереду", і "пишаюсь". І, звичайно, в перервах між милуванням своєю фізичною красою серйозно зайнятись вивченням граматики, починаючи з 5-го класу.
Відповісти
Згідний з Вами на всі 100%
Ці бідні дівчата!!!!!!!!
Це МАРІОНЕТКИ У РУКАХ БАГАТІЇВ!!!
БАГАТІ ДЯДІ ЗБАГАЧУЮТЬСЯ, ТІШАТЬСЯ, ВИКОРИСТОВУЮТЬ ЇХ , А ВОНИ, бідолашні, ПИШАЮТЬСЯ, ХИЗУЮТЬСЯ... ОСВІЧЕНІ ЛЮДИ РОЗУМІЮТЬ, ЯКОЮ ЦІНОЮ ЦЕ ВСЕ ВІДБУВАЮТЬСЯ! ЦІКАВО, КУДИ ДИВЛЯТЬСЯ МАТЕРІ ДІВЧАТ, ЯКІ ВИСТАВЛЯЮТЬ НА "ПРОДАЖ" СВОЮ ВРОДУ...бо розумом там далеко й не пахне...
Відповісти
"Малое - прекрасно", - золоті слова Шумахера. Малі жінки створені для кохання, а великі - для роботи. За кілька років форми цих двометрових красунь-гігантів округляться, збільшаться в 2 рази, вага зашкалить за 130 кг і їх в нашій бідній країні можна буде успішно використовувати на укладці асфальту совковою лопатою 60Х90 чи на підважуванні ломом старих залізничних шпал.
Відповісти
Люди,який жах ! До чого світ наш котиться,все чорне і заздрісне. Мені так соромно за наш український народ,мабуть ні в одній країні такого бруду немає,як у нас.Хоча це все можна зрозуміти,багато молоді у нас не самореалізовуються,як їм би цього хотілось через різні причини. Тому і випливає увесь цей бруд(то високі,то нахабні,то не грамотні,то ще якісь причини)аби облити брудом людину,яка заслуговує на подяку,на похвалу. Я була також в залі і бачила конкурс від початку і до кінця. Усі дівчата молодці і та ще перемогла,і звичайно 1 Віце-міс,вона,до речі,мені найбільше сподобалась і ті люди,які сиділи біля мене,одразу ж її визнали. Чому у нас так буває,якщо гарна дівчина та ще й чого добилась,так одразу,несправедливо,підкупно,дупами на показ,дурна іт.д...Чи хіба такого не буває у нас,щоб врода з розумом поєднувалась? Чи мало у нас відомих людей і розумних,і гарних? Люди,не будьте такими заздрісними,чорними.Пишайтесь своїми земляками !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Ох ребят,самое сказачное то,что по утрам она также круто как тут на фото выглядет..)))
Відповісти
Горжусь тобой, малая... :)
Відповісти
Красуня, що ще сказати
Вдачі, здоров"я кохання
А собаки нехай гавкають
Соромно за коментарі та мабуть то якесь хворе на всю голову пише
Відповісти
Юля- ти молодець!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! працюй, розвивайся, ми гордимося тобою!!!!!!! Мені шкода, що ти мусиш читати і слухати ці недоречні коментарі людей, що не знають тебе. Не зважай!!!!! Скромні- в аудиторіях??? та до чого це? кожному- своє! ЮЛЯ-НЕ ЗУПИНЯЙСЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ми- за тебе!
Відповісти
Не думала, що колись таке скажу, але ти справді молодець. Обійти таку сильну конкуренцію..Respect тобі.
Відповісти
Ось відчуваю я, що Юлія Ковальчук далеко піде. До того ж журналістка, все попереду. Це ж не просто вона взяла і потрапила на всеукраїнський конкурс краси, все починалось задовго до того: конкурси в ВНУ, міські конкурси, дівчина впевнено іде вперед, розвивається. Зараз треба брати від життя все, Юля не марнує часу. Мабуть, поки ми тут пишемо безглузді коментарі, повні бруду, Юлі і нема часу це все читати,бо вона готується підкорювати нові вершини. Молодець. Приємно знати, що наш Інститут філології та журналістики має таких талановитих дівчат.
Відповісти
Останні новини
Лучанка стала Першою Віце-Леді України-2012. ФОТО
16 жовтень, 2012, 09:33