Наче в бойовику: на Львівщині грабіжники протаранили авто поліції

Наче в бойовику: на Львівщині грабіжники протаранили авто поліції
На Львівщині троє правоохоронців опинилися в лікарні після спроби затримання злочинців.

Полісмени намагалися зупинити бус із награбованим і перекрили дорогу, але зловмисників це не зупинило і вони пішли на таран, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Вночі злодії приїхали до сільського магазину, зірвали замок і повантажили крам у машину. Накраденого їм здалося замало, і вони вирішили пограбувати ще одну крамницю неподалік. Однак там спрацювала сигналізація, на місце подій виїхали правоохоронці. На червоні проблискові маячки і звукові сигнали водій буса не відреагував.

"Він навіть не гальмував, не намагався зупинитися – їхав прямо на нас. Він нас протаранив у праву сторону патрульного автомобіля", - розповів працівник Жовківського відділу поліції Ростислав Пилип.

Після аварії бус із злочинцями відкинуло з дороги в канаву. Крадії намагалися тікати, однак двох затримали на місці. Лише після цього всіх правоохоронців госпіталізували з травмами після ДТП.

"Привезли з ознаками черепно-мозкової травми, струсу мозку, у дівчини була підозра на передом гомілки – після обстеження, на щастя, це не пвдтвердилось. На даний момент вони у відносно задовільному стані", - розповів лікар-хірург Жовківської райлікарні Юрій Бліхарський.

У поліції кажуть, що їхнім колегам пощастило, бо нічна пригода могла закінчитися набагато гірше. "Зловмисники були озброєні", - наголосив керівник сектору реагування патрульної поліції Богдан Галич. Двоє затриманих уже були неодноразово засуджені за грабежі. Третього правоохоронці ще розшукують.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А грабіжники не були достроково звільнені по закону Савченко ?..
Відповісти
Останні новини
Наче в бойовику: на Львівщині грабіжники протаранили авто поліції
16 грудень, 2016, 03:49