У Луцьку права споживачів захищатиме громадська організація

У Луцьку права споживачів захищатиме громадська організація
У Луцьку права споживачів захищатиме громадська організація
З жовтня у Луцьку розпочинається проект допомоги споживачам, а також моніторинг та висвітлення інформації про дотримання законодавства про захист прав споживачів підприємствами.

Про це 16 жовтня повідомив Анатолій Пастушук, ВОГО «Комітет громадського контролю за дотриманням законодавства та боротьби з корупцією».

У рамках проекту організатори планують створити громадську приймальню, куди можуть звернутися споживачі, які вважають свої права порушеними. Приймальня діятиме щопонеділка з 9.00 до 13.00 та щосереди з 14.00 до 18.00 за адресою м. Луцьк, вул. Шопена, 18/13.

Крім того, організатори обіцяють створити громадську комісію, яка буде відвідувати найбільш популярні підприємства, установи і організації і реагувати на виявлені порушення.

Довідка

За інформацією Держспоживінспекції, з 199 перевірених підприємств Луцька у 141 є порушення законодавства про захист прав споживачів. У цих підприємствах перевірка виявила 223 порушення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Добрий день!
18 січня в магазині "Алло", що знаходиться в м. Луцьк, пр. Волі, мені переклеїли плівку на сенсорний телефон, через кільки днів плівка почала відставати від телефона по всіх краях. 24 січня я зайшла в цей же ж магазин і звернулась з даною проблемою до працівників, мені нагрубили і сказали що вони нічого не знають і не несуть відповідальність за надання послуг своїх працівників, також один з працівників ножем віддер плівку з мого телефона майже до половини, подивився і віддав мені його назад. Що мені робити???
Відповісти
Останні новини
У Луцьку права споживачів захищатиме громадська організація
16 жовтень, 2012, 13:04