Стало відомо, які обмеження будуть в ПриватБанку

Стало відомо, які обмеження будуть в ПриватБанку
ПриватБанк на день призупинить обслуговування юридичних осіб, фізичні особи будуть обслуговуватися у звичайному режимі.

Про це під час брифінгу заявив міністр фінансів Олександр Данилюк, - пише Експрес.

"Із процедурних причин тимчасово на один день буде припинено обслуговування клієнтів юридичних осіб. Але вже вживаються кроки для того, щоб це мало мінімальний вплив на їх бізнес. Інших обмежень для клієнтів наразі не передбачено і не відбуватиметься", - зазначив він.

При цьому Данилюк наголосив, що рішення про націоналізацію "ПриватБанку" було прийняте з огляду на його системне значення у банковій сфері України.

"Це дозволить, по-перше, стабілізувати банк, зберегти кошти майже 20 млн вкладників "Приватбанку", а також забезпечити стабільність фінансової системи країни. Завдяки передачі у державну власність банк продовжує працювати. Це дозволяє вкладникам мати безперервний доступ до своїх грошей", - сказав він.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Націоналізуйте Рошен!
Монополізував увесь ринок. На Новий рік не можу купити цукерок одне гамно рошенівське яке принципово не буду купувати.
Відповісти
Жовтнева революція в дії електростанції захвачено.телеграф теж зараз захватимо банк ВЛАДУ НАРОДНИМ СЛУГАМ ЗЕЛЮ ТЕЖ А БАТРАЧИТИ БУДЕ САМ ВЕЛИКИЙ НАРОД УКРАЇНИ УРА ТОВАРИЩИ УРА......................А
Відповісти
Ну щож Ви так не підтримуєте" свого "виробника він же для нас для народу варить це гімно а грошики собі в овшори на збереження а ще для нас старається безвіз купити "хоче"
Відповісти
Цікаво далі як з людей гроші будуть вибивати!але навіщо в банку їх багато!раз і як не було!щось сильно вони за людські кошти стали переживати!
Відповісти
Насьогодні мені як і більшості жителів Волині і не лише Волині партіотичне полягає у тому щоб підтримати свого дійчно свого виробника Я проживаю в Маневичах і мені дуже сподобались цукерки які виготовляють в Колках але проблема в тому що наша місцева влада незаувкавлена в тому щоб підтримати колківського виробника і певно повпливати на підприемства перед новим роком у придбанні цукером місцевого виробництва а не порошенка саме це і повинно цікавити кожного і тим що воно дає робочі місця податки для місцевого бюджету.
Відповісти
Рошенізували! Авк, Конті, Світоч, готуйтеся.. ))
Відповісти
зараз алкашка гонтарєва накерує
Відповісти
я щось не розумію спочатку держава заявляє що вона самий поганий власник і тому потрібно робити приватазацію, і в цей час націоналізує успішне підприємство...де логіка?
Відповісти
Тепер порох буде тримати під контролем майже кожного Українця. Наприклад іде передвиборча компанія у пороха є конкурент, якого хтось спонсорує, якщо гроші надходять через приват, то петя буде знати хто спонсор його конкурента, і нашле сбу і набу. Нема грошей нема кандидата. Тепер далі - майже кожен громадянин має привязаний номер телефону до карти, сбу підслухали вашу розмову, щось не сподобалось, і по номеру будуть бачити Ваше фото, і обіг грошей ваших,і ваших родичів, де скуповуєтесь і що купуєте. Приват це не тільки банк, а суперова база даних на кожного. Люди ще не розуміють що їх чекає.
Відповісти
в чому проблема фінансувати через любий інший банк?? А зараз ви думаєте СБУ не бачить обіг ваших коштів? не будьте наївним
Відповісти
Коломойський завжди в плюсі
Відповісти
Останні новини
Стало відомо, які обмеження будуть в ПриватБанку
19 грудень, 2016, 10:20