У Луцьку влаштували свято для особливих дітей

У Луцьку влаштували свято для особливих дітей
Свято до дня Миколая Чудотворця для дітей соціально вразливих категорій влаштували у Волинському академічному обласному театрі ляльок.

Новорічну виставу, солодкі подарунки та щирі емоції дітям дарували 19 грудня, - пише Волинський інформаційний портал.

На свято у ляльковий театр з’їхалися 240 дітей соціально вразливих категорій зі спеціальних та спеціалізованих навчальних закладів області. Вихованки Рожищенського навчально-реабілітаційного центру для дітей із порушенням опорно-рухового апарату Христина та Дарина розповіли, що писали Святому Миколаєві листи, тож він вже приніс їм подарунки під подушку, а поїздка до Луцька стала ще однією приємною несподіванкою.

Вихователь же цього навчального закладу Аліна Пуршак розповіла, що перед тим, як їхати до Луцька, діти взяли участь у святкуванні дня Святого Миколая у своєму навчальному закладі.

«До цього дня наші випускники підготували меншим вихованцям власноруч створені з дерева подарунки. Завтра вже будемо дарувати, сьогодні не встигаємо, цілий день приймаємо подарунки, беремо участь у заходах. Діти у НРЦ влаштували такий святковий ранок, що ми самі були дуже вражені», – розповіла жінка.

Привітати діток особливої долі зі святом прийшли і заступник голови Волинської облдержадміністрації Світлана Мишковець та начальник обласного управління освіти Людмила Плахотна.

Після усіх привітань діти переглянули виставу «Незвичайні пригоди у новорічному лісі», отримали подарунки та взяли участь у театралізованому дійстві.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.