Податківці та патрульні звітуватимуться перед Луцькрадою, – комісія

Податківці та патрульні звітуватимуться перед Луцькрадою, – комісія
У план роботи Луцької міської ради на наступний рік пропонують внести звіти начальника патрульної поліції Луцька та міського підрозділу головного управління ДФС.

Таку пропозицію внесли під час засідання «бюджетної» комісії міської ради у вівторок, 20 грудня.

Зокрема йдеться про те, що патрульна поліція не підпорядковується Луцькому міськвідділу поліції, проте відіграє важливе значення для міста, тому має публічно звітувати. А податкова має звітувати щодо наповнення міського бюджету, адже вона, мовляв, плани щодо «державних» податків виконує, а щодо місцевих – не завжди, – вважає депутат Сергій Була.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ГРОМАДСЬКИЙ КОНТРОЛЬ ПОЛІЦІЇ

Стаття 86. Звіт про поліцейську діяльність

1. З метою інформування громадськості про діяльність поліції керівник поліції та керівники територіальних органів поліції раз на рік готують та опубліковують на офіційних веб-порталах органів поліції звіт про діяльність поліції.

2. Щорічний звіт про діяльність поліції та територіальних органів поліції повинен містити аналіз ситуації зі злочинністю в країні чи регіоні відповідно, інформацію про заходи, які вживалися поліцією, та результати цих заходів, а також інформацію про виконання пріоритетів, поставлених перед поліцією та територіальними органами поліції відповідними поліцейськими комісіями.

3. Керівники територіальних органів поліції зобов’язані регулярно оприлюднювати статистичні та аналітичні дані про вжиті заходи щодо виявлення, запобігання та припинення порушень публічного порядку на офіційних веб-порталах органів, які вони очолюють.
Відповісти
Останні новини
Податківці та патрульні звітуватимуться перед Луцькрадою, – комісія
20 грудень, 2016, 15:17