У Луцьку на 40-ому кварталі відкрили амбулаторію

У Луцьку на  40-ому кварталі відкрили амбулаторію
У Луцьку на території 40-ого кварталу відкрили амбулаторію загальної практики-сімейної медицини.

Для забезпечення потреб місцевих мешканців у медичних послугах було вивільнено приміщення на вул. Наливайка, 6, де провели ремонтні роботи, - повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Відкриття відбулось сьогодні, 20 грудня, за участю міського голови Миколи Романюка, його заступника Андрія Киці, депутата міської ради Алли Надточій.

Міський голова Микола Романюк зазначив, що тепер надання медичних послуг наблизили до мешканців 40-го кварталу. А також наголосив, що згодом, за бажанням, тут зможуть отримувати медичні послуги й мешканці села Прилуцьке.

Зокрема зазначив, що у найближчих планах відкриття амбулаторії загальної практики-сімейної медицини на вулицях Гордіюк та розширення амбулаторії на вулиці Бенделіані. Є окремі питання й по амбулаторії у мікрорайоні Вересневе. Крім того, триває пошук приміщення під амбулаторію в районі вулиці Дубнівської.

Варто зазначити, що Луцькою міською радою за підсумками роботи у першому півріччі 2016 року було прийняте рішення щодо виділення коштів для проведення капітальної реконструкції приміщення під амбулаторію загальної практики – сімейної медицини № 4 за адресою: м. Луцьк, вул. Наливайка, 6 у сумі – 1 млн 189 тис. гривень.

В амбулаторії працюватимуть 3 лікарі загальної практики – сімейні лікарі з першою кваліфікаційною категорією, лікар-педіатр та сестри медичні загальної практики – сімейної медицини, які надаватимуть первинну медичну допомогу – 5712 дорослим та 1400 дітям.

Прийом в амбулаторії буде здійснюватися з 8.00 години до 19.00 години щоденно, в суботу з 9.00 години до 15.00 години, неділя – вихідний день.

В амбулаторії буде надаватися медична допомога в повному обсязі першого рівня: проводитися лабораторне та ЕКГ-обстеження; проведення маніпуляцій: внутрішньовенних, внутрішньом’язевих, підшкірних ін’єкцій; проведення інгаляцій. Виконуватимуться призначення лікарів-спеціалістів та рекомендації після перебування пацієнта у стаціонарі та денному стаціонарі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наш мер піклується про рідне місто ,такі новини приємно читати.
Відповісти
А скільки лабараторій вже працює на сороковому, і виготовляють вони далеко не ліки!!
Відповісти
А от цікаво мешканці з яких вулиць і будинків цього району можуть обслуговуватись в даній амбулаторії? можливо,хтось володіє такою інформацією?
Відповісти
Шановні фотографи, робіть фото нових закладів і на вулиці також.
Відповісти
Модератори сайту молодці! Гарно видаляють коментарі. Видно, що пройшли школу темників медведчука.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку на 40-ому кварталі відкрили амбулаторію
20 грудень, 2016, 17:01