На Волині влаштували свято для дітей атошників

На Волині влаштували свято для дітей атошників
На Любомльщині для 60-ти дітей учасників АТО із сіл, що увійдуть до Вишнівської об’єднаної територіальної громади, провели святковий захід та вручили новорічні подарунки.

У вівторок, 20-го грудня, у Вишнівській школі зібралась дітвора з кількох сіл району. Там на них чекала справжня новорічна казка, в якій герої-аніматори розважали їх загадками, танцями та кумедними історіями, - пише Кордон.

Чи не найбільше малеча була взахваті від Діда Пехта, який кружляв навколо ялинки на сяючому електро-скейті. Не менше захоплення викликала й модернізована Баба Яга.

На завершення свята Дід Мороз вручив усім діткам подаруночки. Повеселилися поряд з ними й дорослі, що їх супроводжували.

“Такі свята мають провести по всьому округу народного депутата Ігоря Гузя. Понад 1000 дітей пільгових категорій (сироти, діти учасників АТО та позбавлені батьківського піклування) отримають солодкі подарунки”, – прокоментував помічник нардепа Андрій Бокоч.












Захід провели за підтримки Фонду Ігоря Гузя “Прибужжя” та голови Вишнівської сільради Віктора Сущика. Концертну програму організувала агенція гарного настрою “Happy”.

“Як ветеран АТО вдячний організаторам за таке дійство. Дітки задоволені, батьки також. У такому теплому святковому колі, поряд з радіснми обличчями своїх кровиночок, розумієш, що недаремно воював на сході країни й що є ті, хто тобі вдячний за це”, – зазначив Олександр Лисенко, голова Спілки ветеранів та учасників антитерористичної операції Любомльщини “Миротворець”.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині влаштували свято для дітей атошників
21 грудень, 2016, 01:37