Для «Свободи» Кравчук, як кістка в горлі, - кандидат Федосюк

Для «Свободи» Кравчук, як кістка в горлі, - кандидат Федосюк
Кандидат в народні депутати у луцькому виборчому окрузі № 22 Віталій Федосюк (на фото) заявив, що його кандидатуру підтримує ВО «Свобода».

Про це він сказав на чаті ВолиньPost.

На питання про те, чому Федосюк не співпрацює з ВО «Свобода», той відповів:

«Я вів переговори майже півроку до виборів. Надіявся, що ми досягли домовленості відносно висунення одного опозиційного кандидата. Але, на жаль, луцький округ здали безсовісним чином, висунувши невідомого Петра Кравчука, кума Турчинова».

«На сьогодні «Свобода» підтримує в Луцьку Віталія Федосюка. Хоч і не може обійти домовленостей з «Батьківщиною». БЮТ, на жаль, не йде на поступки. Тупа непоступливість БЮТу може призвести до фатальних наслідків», - сказав Федосюк.

«Зі свободівцями ми в постійному тісному особистісному контакті. Для них Петро Кравчук, як кістка в горлі», - додав він.

Окрім того, Федосюк заявив, що на виборах голосуватиме за «Свободу».

Нагадаємо, кандидата у народні депутати Петра Кравчука називають «єдиним узгодженим кандидатом» від Об’єднаної опозиції «За Батьківщину» і Всеукраїнського об’єднання «Свобода». Як заявлли раніше в обох політичних силах, розподіл мажоритарних виборчих округів по Україні загалом та у Волинській області зокрема відбувався, відповідно до домовленостей між «За Батьківщину» «Свободою», в результаті чого 22 виборчий округ відійшов Об’єднаній опозиції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"И умер Сын Божий; это вполне достоверно, ибо ни с чем не сообразно. И после погребения воскрес; это несомненно, ибо невозможно", - так складно писав перший церковний письменник Тертуліан. Федосюк пише ще складніше і чи розуміє те, що сам пише?
а) його кандидатуру підтримує "Свобода", проте він сам голосуватиме за "Свободу"??????
б) одночасно "...Федосюк не співпрацює з ВО «Свобода»???????
в) одночасно "Свобода" не може обійти домовленостей з «Батьківщиною», і "Для них Петро Кравчук, як кістка в горлі», тобто, готові подавитись кісткою, але не обійти домовленостей. Волга впадає в Місісіпі, а крокодили їдять овес, чи не так? Хто розгадає ці ребуси і чи не вживає Федосюк останній місяць перед виборами якогось зілля?
Відповісти
Якщо Федосюк за Свободу то чому ж балотується від Нашої України???
Відповісти
Ще ніхто нікуди не пройшов (та й вряд чи пройдуть і сам Федосюк і Кравчук), а вже між собою виясняють, хто більший опозиціонер і за Україну вболіває. Скільки ж можна наступати на ті самі граблі, щоб хоч трохи порозумнішати і почати не тільки говорити, але й робити?
Відповісти
Останні новини
Для «Свободи» Кравчук, як кістка в горлі, - кандидат Федосюк
17 жовтень, 2012, 16:53