Волонтерський проект «Діти Небесного Легіону» (част. 4)

Волонтерський проект «Діти Небесного Легіону» (част. 4)
На Волині триває реалізація проекту «Діти Небесного Легіону».

Про це повідомляють організатори на своїй сторінці у Facebook.

Стали відомі імена ще трьох дітей, яким можна допомогти.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ДІТЕЙ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ

Ярослав Крепець – першокласник, котрий невдовзі відзначатиме своє 7-річчя. Його батько Леонід у 2014 році був мобілізований до лав Збройних Сил України. Загинув з іншими воїнами, потрапивши в оточення біля села Дзеркальне Донецької області. Нагороджений посмертно орденом за мужність ІІІ ступеня, а також почесною відзнакою за заслуги перед містом Володимиром-Волинським. Удома в Леоніда залишилася дружина, двоє малолітніх синів, батьки. Старший з дітей – Ярославчик.

Нині хлопчик навчається у 1 класі однієї зі шкіл Володимира-Волинського. Займається танцями, однак це не єдине його захоплення. Хлопчина також прагне почати відвідувати секцію боксу та боротьби. Не по-дитячому серйозно говорить: «Хочу бути захисником своєї матусі та молодшого брата».

Минулого року хлопчик відвідав Францію. Також має мрію побувати у Німеччині. Ярославчик вивчає мову цієї країни і вона йому до вподоби.
Хлопчик дуже любить тварин – має собачку-шарпея на прізвисько Барбі та розповідає, що прогулянки з нею – один з найкращих способів проведення його дозвілля.

Попри те, що Ярославчику буде лише 7 років, він намагається бути справжнім чоловіком, підтримкою для мами. Каже: «Моя мама найкраща в світі. Я стараюсь у всьому допомагати їй, доглядаю за собакою, годую курей, виношу сміття, підтримую чистоту в кімнаті та складаю іграшки за братом. Я стараюсь бути самостійним». Хлопчик дуже хоче бути справжнім прикладом для свого 4-річного брата Матвія.

Юний Ярослав росте щирим патріотом. Говорить: «Україна для мене означає дуже багато, тому що за її волю та незалежність загинув мій тато».
Мама хлопчика Віра розповідає, що син має проблеми зі здоров’ям. У Ярослава бронхіальна астма, алергія на пил. Багато коштів йде на лікування й оздоровлення, бо син часто хворіє. Має проблеми з поставою. Тому мама з Ярославом просять на День народження дитини про шведську стінку, хоча сам хлопчик також хотів би ролики. Сім’я не відмовиться від будь-якої матеріальної допомоги (номер картки можна отримати в приват у наших координаторів). Є потреба в термо-куртці, зимовому взутті. Також не проти листування, отримання вітань по пошті (поштову адресу – в приват).

Давайте разом подбаємо про те, аби маленький Ярослав отримав на День народження таку потрібну річ!

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
КОРОТКО ПРО ГОЛОВНЕ:
Крепець Ярослав - невдовзі 7 років (19.01.2010).
Ріст:145; Розмір взуття: 35
Омріяний подарунок: шведська стінка.
Поповнити рахунок – можна (Приватбанк, надамо у приват).
Адреса для листування та привітання – є (надамо у приват).




Василько Гаврилюк через місяць відзначить 5 років. Хлопчик – син захисника України, старшого лейтенанта Геннадія Гаврилюка, після смерті якого сім’я з трьома дітьми залишилася без свого годувальника. Василько є наймолодшою дитиною.

Хлопчик є дуже жвавим, непосидючим, активним. Саме так характеризує свого маленького синочка його мама Світлана. Незважаючи на такий юний вік, Василько вже показує свої таланти. Він має гарну пам’ять та дуже полюбляє вчити віршики. Виступає з ними на тих святах, які організовуються в садочку.

Крім того, хлопчина любить природу, тварин. Має кицьку Аську і отримує величезне задоволення від ігор з нею.

Нині в Василька саме той вік, коли дитина на все дивиться ще по-доброму мрійливо, любить іграшки. Саме з цим і пов’язана особливість того подарунку, якому хлопчик зрадів би. Це – машинка на пульті дистанційного керування.

Життя сім’ї після втрати тата не є легким як морально, так і матеріально. Нині мама Світлана хоче провести в житло опалення. Тому від матеріальної допомоги родина не відмовиться (картку можна отримати в приват).

Давайте разом подбаємо про гарний подарунок для Василька Гаврилюка на День народження!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
КОРОТКО ПРО ГОЛОВНЕ:
Гаврилюк Василь - невдовзі 5 років (14.01.2012).
Ріст:128; Розмір взуття: 30-31.
Омріяний подарунок: машинка на пульті.
Адреса для листування та привітання – є (надамо у приват).




Вікторія Скворцова – дівчинка, котра через місяць відзначатиме свій 8-й День народження. Її вітчим Сергій Помінкевич загинув на фронті влітку 2014 року в Іловайському «котлі».

Віка нині навчається у 2-му класі. Вчитися вона любить, хоча, щиро зізнається, що не завжди виходить усе на відмінно, як би їй хотілося. Поки що Вікторія не ходить у жоден гурток, однак вона дуже любить малювати. Також її захоплення – складати пазли.

Будучи такою юною, Віка ще не задумується серйозно про майбутню професію, однак певні вподобання має. Каже, що любить, коли смачно та гарно готують, а тому, можливо, вона стане кухаром.

У далеких подорожах Віка ще не була, однак вона б дуже хотіла побачити море. Також влітку мріє з’їздити на озеро Світязь.

Вікторія особливо любить тварин. Розповідає, що вдома живе черепаха Емма, яку тато подарував на 3 роки. Також є кіт Маркіз. Його татусь приніс в дім, коли молодшій сестричці Марті було 6 місяців.

На своє життя дівчинка не нарікає, проте, говорить, що сім’я не має власного житла. Віка дуже любить маму. Говорить, що її матуся добра та хороша – водить їх з сестричкою на мультики, у музеї та й просто на прогулянки. Віка намагається в усьому допомагати мамі.

Одне з найбільших бажань дівчинки – аби в Україні наступив довгоочікуваний мир. А на День народження юна художниця хотіла б отримати набір для малювання. Є потреба в одязі для Вікторії, матеріальній підтримці, адже сім’я не має власного даху над головою та змушена винаймати житло. Також дівчинка буде рада листуванню (поштову адресу можна отримати в приват у наших координаторів).

Давайте разом подбаємо про те, аби юна Вікторія отримала омріяні подарунки на свій День народження!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
КОРОТКО ПРО ГОЛОВНЕ:
Скворцова Вікторія - невдовзі 8 років (21.01.2009).
Ріст:128-134; Розмір взуття: 31-32
Омріяний подарунок: мольберт, полотно, альбоми, фарби, кісточки - будь-що, що знадобиться юній художниці!
Поповнити рахунок – можна (Приватбанк, надамо у приват).
Адреса для листування та привітання – є (надамо у приват).



Шановні Друзі! Ми цінуємо будь-яку допомогу, сприяння та розголос для здійснення мрії дітей Небесного Легіону у цей складний для їхніх сімей час. Наші контакти: «Мeцeнaти для сoлдaтa» (МдС), черговий: 050-973-44-84. Відділ МдС «Діти Небесного Легіону» – 0997508538; 0989481450. Волонтери – долучайтесь до нашої дружньої команди однодумців! Прохання зробити репост.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волонтерський проект «Діти Небесного Легіону» (част. 4)
23 грудень, 2016, 20:22