У Луцьку син погрожував вбити матір та підірвати відділ поліції

 У Луцьку син погрожував вбити матір та підірвати відділ поліції
У Луцьку молодий чоловік у міськвідділі погрожував вбити та розчленувати матір, та підірвати міськвідділ. Жінка, яка спочатку мала намір написати заяву на сина, злякавшись його погроз, передумала.

Інцидент стався увечері 24 грудня, повідомляє «Волинь 24».

На штабний телефон "Самооборони" звернулася лучанка. Жінка сказали, що її душив син. Матір втекла з дому і просила допомоги. Прибувши за вказаною адресою, самообронівці й справді застали під будинком стривожену жінку. З під'їзду згодом вийшов і син із товаришем. За словами матері, у хаті він "розвів притон". Порозмовляти з парубком не вдалося, він одразу почав поводити себе неадекватно і дуже зухвало.

Відтак молодого чоловіка доставили у міськвідділ ГУНП у Волинській області. Мати разом із ним поїхала у поліцію, бо мала намір написати заяву за систематичні знущання з неї.

Та навіть у стінах міськвідділу чоловік поводив себе неадекватно та агресивно. Погрожував підірвати всіх: і частину Нацгвардії (на той момент у стінах відділку були нацгвардійці), і міськвідділ.

Оскільки він поводив себе агресивно, а відтак була підозра, що чоловік перебуває під впливом наркотичних засобів, до відділку викликали швидку допомогу. Але чоловік відмовився проходити експертизу.

Без згоди доставити його в наркодиспансер чи психіатричну лікарню, де б могли з'ясувати, чи вплинули на поведінку чоловіка алкогольні напої або наркотичні засоби, чи в нього є розлади психіки, не можуть.

Коли всі розійшлися, юнак просто стінах міськвідділу став обзивати матір та обіцяти її вбити, порубати у ванній та принести в мішку у поліцію.

"Я не сдохну, я еще всех переживу. Ти меня еще плохо знаеш. А ти мне с..ка, б...дь, с самого едства сламала с...ка жизнь. Ти тварь! ...Я тебя убью, я отвечаю. Приду домой - тебя порубаю в ванне, с...ка, дичь. И принесу ее в мешке вам", - обіцяв чоловік.

Чоловік розповілав, що він боксер і рукопашник, а жінку, яка дала йому життя, обіцяв "відправити у Верховну Раду ліверною ковбасою", пустити по світу бомжихою.

Після таких погроз матір побоялася писати заяву на сина. У поліцейських не було іншого виходу, аніж відпустити чоловіка, адже законних підстав затримувати його надалі не було. Матері ж порадили пересидіти ніч у знайомих.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай би хто-небудь пояснив цій скотині безрогій, що його в тяжких муках народила мати, вИносивши під своїм серцем.
Відповісти
В мене баня, дайте мені його вкину в топку!
Відповісти
Это проблема не одной семьи... Если посмотреть обьективно, то Украина для всех нас мать, и что делают с ней ее дети, причем лучшие из них, те кто выбился в люди? Ненавидят, обворовывают, убивают. А это всего лишь маленький эпизод социальной заразы, которая начинается сверху... Не вините его, он всего лишь следствие но не причина... Причина живет в каждом из нас.
Відповісти
Причина сидить у вас - кацапах задрипаних і вошивих.
Відповісти
Я понимаю что тяжело признать собственную несостоятельность... Легче других во всем обвинять...
Відповісти
Мамка его не святая, чувак к службе бил адекват
Відповісти
О така демократична поліція...дала задню перед так званим "боксером рукопашником".
КУДИ ПОДІЛИ БЕРКУТ???
Віддати цю тварюку беркутятам, вони швидко вибили б дурь з голови.
Відповісти
Саме обідно що я вважав цю людину своїм другом
Відповісти
Ну от і що то за закони в цій країні???? Як можна відпускати такого неадеквата? Хто захистить цю жінку????
Відповісти
Що ти робиш в дусі у Вікторії шо добре там то й сили і ний друзів згадує а я свої згадуватиму що загинули а я вернувся а ти Вікторія за закони не переживає їх прийняли без нас
Відповісти
Що ти робиш в дупі у Вікторії шо добре там то й сиди і там друзів згадуй а я своїх згадуватиму що загинули а я вернувся а ти Вікторія за закони не переживай їх прийняли без нас
Відповісти
А що,вже ст.129(погроза вбивством) відмінили?Молодці ВП,показали як кончений нарік опустив ментів нижще унітаза!
Відповісти
Мама його - алкоголічка. Не виправдовую антигероя, але точно зна, що вона далеко не безгрішна. Притон вона в квартирі влаштувала перше за нього. Шкода людей. І шкода що немає примусового курсу лікування від алкогольної і наркотичної залежності, яке в цій ситуації могла би виправити становище.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку син погрожував вбити матір та підірвати відділ поліції
25 грудень, 2016, 14:00