Visa визнала ПриватБанк одним з кращих банків*

Visa визнала ПриватБанк одним з кращих  банків*
Visa визнала ПриватБанк одним з кращих в світі банків за якістю обслуговування банківських карток.

Міжнародна платіжна система Visa визнала український ПриватБанк одним з кращих в світі банків за якістю обслуговування банківських карток. В рамках глобальної програми Visa Global Service Quality Performance Awards, ПриватБанк відзначений нагородою в номінації Chargeback–to Sales Ratio-Non-Fraud Chargeback, Acquirer (найменьша частка спірних і шахрайських транзакцій в торговому обороті еквайєра).

«Компанія Visa зазначає найбільш передові банки світу за їх послідовні зусилля для забезпечення надійності і безпеки транзакцій, - зазначив у супровідному листі до нагороди Томмі Якобс, керівник глобальної служби підтримки клієнтів Visa. - Саме виключна якість обслуговування, особливо в роздрібної банківської діяльності, де від ефективності роботи не в останню чергу залежить довіра споживачів до безготівкових розрахунків, допомагає ПриватБанку зберігати лідерство на ринку".

Програма Visa Service Quality Performance Award існує понад 20 років. У рамках програми компанія Visa щорічно визначає найкращий у світі банк по кожній з категорій і нагороджує фінансові установи та процесингові компанії всього світу за високу якість послуг, що надаються держателям карток Visa і торгово-сервісним підприємствам. Нагорода Visa Service Quality Performance Awards призначена для заохочення банків, кращих за операційними показниками, в тому числі мінімізації рівня шахрайства та якісної роботи з претензіями клієнтів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коломойский обанкротив банк і ще скотина до влади лізе
Відповісти
Останні новини
Visa визнала ПриватБанк одним з кращих банків*
26 грудень, 2016, 10:55