Ковельські «мажори» порушують правила полювання

Ковельські «мажори» порушують правила полювання
Оскільки сезон полювання наближається до завершення, заможні ковельчани на джипах відправляються у найвіддаленіші куточки лісів.

Місцеві мешканці, щоб підзаробити, відслідковують нещасних тварин та наганяють їх на ковельських багатіїв, - пише Район. Ковель.

В урочищі «Утрини», що між селами Ситовичі і Поворськ, на автомобілі роз’їжджав Володимир Лисковець, який працює на ковельському ринку. За ним слідом – чотири собаки. Такий «ескорт» підніме будь-яку тварину, а стріляти мисливці вміють. На чоловіка склали протокол за статтею 85 Кодексу України про адміністративні правопорушення, бо полював у невстановленому місці із собаками, на яких не було допуску до полювання.

У глибині лісу, в урочищі «Пеньки» теж спіймали «мажорних» мисливців. Хоча там було 7 мисливців і близько десятка собак, рейдовій бригаді вдалося скласти протокол про порушення правил полювання лише на одного з них. Мова йде про керівника проектної організації Віктора Дубину. Протокол він підписав і зобов’язався більше не порушувати правил полювання.

«Треба «воювати» з браконьєрами, прокурорами, чиновниками від влади. Їхня жорстокість та непорядність – відомі. Сотні депутатів різних рівнів топчуть землю Ковельщини і могли б надавати велику допомогу в справі охорони природи. Але дуже прикро, що діяльність більшості достойників спрямована проти тих, хто захищає природу», – вважає інженер охорони і захисту лісу Василь Козак.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та які вони мажори - вони просто ковельське бидлоття. А Козак В. Т. - молодець. Всі б службовці були такими - жили б ми як нормальні люди.
Відповісти
Ковельські «мажори» це зопарк і стадо неляканих ТУПИХ ЛОШАР разом з прокурорами і суддями.
Відповісти
ото мажорів знайшли ,цих неадекватів можна назвати брудним бидлом ,яке думає що воно щось .
Відповісти