У Ковелі обіцяють квартири для 30 сімей

У Ковелі обіцяють квартири для 30 сімей
У Ковелі 30 молодих сімей стануть власниками квартир у багатоповерхівці на вулиці Ватутіна, 70б, будівництво якої уже на завершальній стадії.

Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Об’єкт планують здати в експлуатацію навесні наступного року. Уже змонтовані зовнішні та внутрішні системи водопостачання і водовідведення, електропостачання, опалення. Встановлено вхідні двері, металопластикові вікна, сучасні газові котли, ліфт.

Як повідомив начальник управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Андрій Стернічук, на початку 2017 року багатоповерхівку планують підключити до мереж газопостачання. Встановлять лічильники на воду та електроенергію. Також проведуть роботи з утеплення, внутрішнього та зовнішнішнього оздоблення, благоустрій прилеглої території.

Представник підрядника ТзОВ «Житлобуд 2» Володимир Плотніков доповів, що будівельники працюють за графіком, жодних затримок не передбачається. З міського бюджету у нинішньому році на цей об’єкт спрямовано понад 3 мільйона гривень. У 2017 році заплановано ще один мільйон.

Зазначимо, що цей будинок був внесений до переліку об’єктів молодіжного житлового будівництва, у яких порушені строки введення в експлуатацію. Завдяки значним зусиллям обласної, міської влади та самих інвесторів тридцять ковельських сімей (перша черга )отримали ключі від своїх квартир у грудні 2013 року. Будівництво другої черги відновлено у листопаді 2012 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі обіцяють квартири для 30 сімей
28 грудень, 2016, 23:03